Ece Ronay'ın İş Yerlerine Ard Arda Silahlı Saldırılar

Sosyal medya fenomeni Ece Ronay'ın Kocaeli ve İstanbul'daki güzellik merkezlerine silahlı saldırılar düzenlendi. Polis, olaylarla ilgili inceleme başlattı ve Ronay, yaşananlarla ilgili ifade verdi.

Yayınlanma:
Ece Ronay'ın İş Yerlerine Ard Arda Silahlı Saldırılar

Sosyal medya fenomeni Ece Ronay'ın işlettiği güzellik merkezleri, geçtiğimiz günlerde Kocaeli'nin Gebze ilçesinde ve İstanbul'un Kadıköy ilçesindeki Bağdat Caddesi'nde kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı. Gebze'deki saldırının ardından, Bağdat Caddesi'ndeki iş yerine de silahlı saldırı düzenlendi.

İş Yerlerindeki Zarar ve Polis İncelemesi

Pazar günü kapalı olan Bağdat Caddesi'ndeki merkezde, çalışanlar pazartesi sabahı iş yerine geldiklerinde camdaki kurşun izlerini fark ettiler. Olay yerine hemen polis ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemeler sonucunda, iş yerine 3 merminin isabet ettiği belirlendi. Bu olaylarla ilgili olarak Ece Ronay, Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde ifade verdi. Ronay, saldırganlardan şikayetçi olurken, kendisinin bu olaylarla bir alakası olmadığını belirtti.

Ece Ronay'ın Tepkisi ve Soruşturma Süreci

Ronay, emniyet çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı. Olaylarla ilgili soruşturma devam ederken, saldırganların bulunabilmesi için bölgedeki güvenlik kameraları incelemeye alındı. Bu ardı ardına gelen saldırılar, Ece Ronay ve takipçileri arasında büyük endişe yarattı. Polisin, olayların faillerini bulmak için titiz bir çalışma yürüttüğü bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet