1 Şüpheli Tutuklandı

Manavgat İlçesinde Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak Suçundan 1 Şüpheli TutuklandıManavgat ilçesi genelinde "Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti" yapan şahıslara yönelik olarak Manavgat Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince...

Yayınlanma:
1 Şüpheli Tutuklandı

Manavgat İlçesinde Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak Suçundan 1 Şüpheli Tutuklandı

Manavgat ilçesi genelinde "Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti" yapan şahıslara yönelik olarak Manavgat Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince yapılan çalışmalar neticesinde; ilimiz Manavgat İlçesi Mimar Sinan Mahallesi 6021 sokak üzerinde (O.K.Y.) isimli şüpheli şahıs yakalanmış, şahsın üzerinde yapılan arama neticesinde (1) paket (0,4) gram eroin maddesi ele geçirilmiş, şahıs uyuşturucu maddeyi (Y.Ü.K.) isimli şahıstan aldığını beyan etmiştir.

Şüpheli (Y.Ü.K.) aynı sokak üzerinde bulunan bir bina girişinde görevlilerimizce yakalanmış, şahsın üzerinde yapılan arama neticesinde (2) paket (0.7) gram eroin maddesi ile eroin içmekte kullanılan (1) adet enjektör ve uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen (225) TL ele geçirilmiştir.

Şüphelilerden (O.K.Y.) hakkında "Uyuşturucu Madde Kullanmak" suçundan, (Y.Ü.K.) isimli şahıs ise "Uyuşturucu Veya Uyarıcı Madde İmalatı Ve Ticareti" ile "Uyuşturucu Madde Kullanmak" suçlarından hazırlanan tahkikat evrakları ile birlikte adli makamlara çıkartılmışlardır. Şüphelilerden (O.K.Y.) isimli şahıs adli makamlarca sersest bırakılmış (Y.Ü.K.) isimli şahıs ise tutuklanmıştır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet