2 Adet Tam teşekküllü ambulans Hizmette

Altso Başkanı Şahin: "Söz verdiğimiz gibi Yaylalarımıza hizmet verecek olan 2 Adet Tam teşekküllü ambulansımızı Alanya’mıza getirdik. Alanya’mızın Gururu Dışişleri Bakanımız Sn Mevlüt Çavuşoğlu’nun da teşrifleri...

Yayınlanma:
2 Adet Tam teşekküllü ambulans Hizmette

Altso Başkanı Şahin: "Söz verdiğimiz gibi Yaylalarımıza hizmet verecek olan 2 Adet Tam teşekküllü ambulansımızı Alanya’mıza getirdik. Alanya’mızın Gururu Dışişleri Bakanımız Sn Mevlüt Çavuşoğlu’nun da teşrifleri ile Oda hizmet binamız önünde duamızı ettik. Alanya Kaymakamımız Dr Fatih Ürkmezer, Antalya İl Sağlık Müdürümüz Dr. Ünal Hülür, Siyasi Partilerimizin İlçe Başkanları, Muhtarlarımız, Oda Başkanlarımız, meclis üyelerimiz, Alanya Protokol Mensuplarımız ve vatandaşlarımızın da katılımıyla; Duasını gerçekleştirdiğimiz ambulanslarımız hizmetin en güzeline layık Alanya’mıza hayırlı olsun.

İçerisinde edeta bir acil servisi andıran donanım bulunan ambulanslarımız söz verdiğimiz üzere yazın Çayarası ve Gökbel’de belirlenen noktalarda bekleyecek ve çevredeki tüm yaylalara hizmet götürecek.

Dua vesilesi ile Odamıza da teşrif eden Sayın Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu yeni kurduğumuz ALTSO Web TV’yi de ziyaret etti. Bu ziyaret her zaman olduğu gibi çalışmalarımızda bizlere güç verdi.

Görevde bulunduğumuz sürece Alanya’mızın ekonomisine yönelik çalışmaların yanı sıra sosyal sorumluluk olarak gördüğümüz başta sağlık, eğitim ve güvenlik gibi alanlarda da elimizi dün olduğu gibi bundan sonra da taşın altına koymaya devam edeceğiz" Açıklaması yaptı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet