2021’e iyilik dolu bir alışverişle başlayın

SosyalBen Vakfı, Türkiye’nin ve dünyanın salgınla savaştığı bu dönemde de faaliyetlerine devam ederek çocukların yüzünü güldürmeyi sürdürüyor. Bugüne kadar 11 ülkede 45 bini aşkın çocuğun hayatına dokunan SosyalBen...

Yayınlanma:
2021’e iyilik dolu bir alışverişle başlayın

SosyalBen Vakfı, Türkiye’nin ve dünyanın salgınla savaştığı bu dönemde de faaliyetlerine devam ederek çocukların yüzünü güldürmeyi sürdürüyor. Bugüne kadar 11 ülkede 45 bini aşkın çocuğun hayatına dokunan SosyalBen Vakfı, dezavantajlı bölgelerde yaşamını sürdüren çocukların yeteneklerini keşfetmelerini ve kendilerini geliştirmelerini hedefliyor. Hayata geçirilen yüksek verimli faaliyetlerle toplumsal fayda yaratmayı ve bu faydayı sürdürebilir hale getirmeyi amaçlayan SosyalBen Vakfı, çalışmalarına bütçe oluşturmak amacıyla kurulan SosyalBen Store üzerinden gerçekleştirilen satışlarla daha çok çocuğu mutlu etmeyi başarıyor.

2020 yılını geride bırakıp 2021’e yeni umutlarla merhaba demişken SosyalBen Store’da yer alan, tamamı gönüllüler ve destekçiler tarafından tasarlanan birbirinden renkli ve şık dizayna sahip ürünler sevdiklerini mutlu etmek isteyenler için doğru bir seçim. SosyalBen Store’da farklı kullanım alanlarına sahip çeşitli ürünler mevcut. Çoraplardan hoodie’lere, Not defterlerinden şemsiyelere ve kullanışlı aksesuarlara kadara birçok farklı alternatif bulunuyor. 

SosyalBen Store ürünleri arasında sosyal fayda sağlamayı kendine görev edinmiş ve sosyal sorumluluk duygusu güçlü olan ünlü destekçi isimlerin imzalı ürünlerini bulmak da mümkün. 

SosyalBen Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ece Çiftçi çocukların yüzlerindeki tebessüme şahit olmanın verdiği mutluluğa parmak basarak, “SosyalBen benim için bir tutku. Beni bu tutkuya bağlayan ise yarattığımız fayda. Gerçekleştirdiğimiz fiziki ve çevrimiçi faaliyetlerde gördüğüm her bir gülümseme bu işe bağlılığımın sebebini bana hatırlatıyor. SoyalBen’i kurarken amaçlarımdan biri yaratmak istediğim faydanın sürdürülebilir olmasıydı. İşte bu konuda SosyalBen Store, sadece vakıf için değil Türkiye’de dezavantajlı bölgelerde yaşamını devam ettirmeye çalışan çocuklar için de çok önemli. Gönüllülerimizle ve ünlü isimlerle tasarladığımız Store ürünlerinden oluşan her bir alışveriş bir çocuk gülümsemesine katkı demek. Bu açıdan baktığımızda SosyalBen Store’u bir alışveriş platformu olarak değil, Vakfa fon sağlayan ve bu fon sayesinde sosyal fayda yaratan önemli bir değer olarak görüyoruz” dedi.

SosyalBen Store ürünlerine www.sosyalbenstore.com’un yanı sıra lidyana.com, n11.com, shopier.com, trendyol.com gibi farklı dijital satış kanallarından ulaşabilirsiniz.


Hibya Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet