Acıbadem İhracatta Zirveyi Bırakmıyor

Acıbadem’in geliştirdiği dünyanın en iyi dijital sağlık yönetim platformlarından Ceberal Plus, yeni versiyonu ile dikkatleri çekti. Yazılımın lisans kullanım hakkı 21 milyon dolara Singapur merkezli sağlık şirketi Parkway...

Yayınlanma:
Acıbadem İhracatta Zirveyi Bırakmıyor

Acıbadem’in geliştirdiği dünyanın en iyi dijital sağlık yönetim platformlarından Ceberal Plus, yeni versiyonu ile dikkatleri çekti. Yazılımın lisans kullanım hakkı 21 milyon dolara Singapur merkezli sağlık şirketi Parkway Pantai Limited’e satıldı. Kullanım ve bakım desteği hizmetleri ile 5 yıl içinde toplam 100 milyon dolar gelir getirmesi bekleniyor.

Özel sağlık hizmetleri sektöründe 4 yıldır Türkiye sağlık hizmet ihracatçısı dalında birinci olan Acıbadem, Türkiye’ye döviz kazandırmaya devam ediyor. Acıbadem Sağlık Grubu’nun 30 yıllık emeğinin ürünü olan ve hastanelerin tüm hizmetlerini yönetip takip eden, çok sayıda tıbbi uygulamayı barındıran “Cerebral Plus” global bir sağlık yönetim platformuna dönüştü. Türkiye’deki tüm Acıbadem Hastaneleri’nde ve Makedonya’daki hastanesinde kullanılan bu yazılım, hali hazırda Suudi Arabistan’daki bir kamu hastanesinde de kullanılıyor, Acıbadem’in Bulgaristan ve Hollanda’daki hastanelerinde de kurulum çalışmaları devam ediyor. (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet