AGC ve TSYD’den Türel’e ziyaret

TSYD’ye üye olan tek Belediye BaşkanıAntalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel,meslektaşlarını ağırladı. Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni ve AGC Yönetim Kurulu Üyeleri ile TSYD Antalya Şubesi Yönetimi...

Yayınlanma:
AGC ve TSYD’den Türel’e ziyaret

TSYD’ye üye olan tek Belediye Başkanı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel,meslektaşlarını ağırladı. Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni ve AGC Yönetim Kurulu Üyeleri ile TSYD Antalya Şubesi Yönetimi Başkan Türel’i ziyaret etti. Ziyarette Antalya ve Antalyaspor konuşuldu.

Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ni makamında ağırlayan Başkan Türel, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. MevlütYeni, “Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı olarak üyemiz olmanızdan gurur duyuyoruz. Üyelerimizin sorunları karşısında gösterdiğiniz duyarlılıktan dolayı çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Yeni yönetime başarı diledi

Türkiye Spor Yazarları Derneği Antalya Şubesi’nin yeni yönetimi de Başkan Türel’i makamında ziyaret etti. Başkan Türel, TSYD Şube Başkanlığı’na seçilen Şifa Çiçek ve yönetimine başarılar diledi. Türkiye’de TSYD üyesi olan tek belediye başkanı olduğunu vurgulayan Türel, “Üyesi olduğum derneğin Antalya Şubesinin başkan ve yönetim kurulu üyelerini ağırlamaktan memnuniyet duyuyorum” dedi.

Şifa Çiçek başkanlığındaki yeni yönetimin önemli başarılara imza atacağına inandığını söyleyen Başkan Türel, Antalyaspor’a katkılarından dolayı da TSYD yönetimine teşekkür etti. TSYD Antalya Şube Başkanı Şifa Çiçek ziyaretin anısına Başkan Türel’e plaket verdi. TSYD’nin daima yanında olan bir belediye başkanı olmasından dolayı kendilerini şanslı hissettiklerini ifade eden Çiçek,“Menderes Türel’in sporcu kimliği bir çok konuda bizlerin önünü açıyor” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet