Ajans Press Televizyon raporu

EN ÇOK KONUŞULAN TELEVİZYON KANALLARI VE DİZİLER BELLİ OLDUYeni yıla hızlı giren televizyon kanalları, farklı proje ve yapımlarla birbirleriyle adeta yarışırken, Ocak ayının en çok konuşulan televizyon kanalları ve dizileri...

Yayınlanma:
Ajans Press Televizyon raporu

EN ÇOK KONUŞULAN TELEVİZYON KANALLARI VE DİZİLER BELLİ OLDU

Yeni yıla hızlı giren televizyon kanalları, farklı proje ve yapımlarla birbirleriyle adeta yarışırken, Ocak ayının en çok konuşulan televizyon kanalları ve dizileri de belli oldu.

Ajans Press, yeni yılın ilk ayının televizyon raporunu çıkardı. Ajans Press’in incelemesine göre medyanın en çok konuştuğu televizyon kanalı bin 10 yazılı basın haberiyle adından söz ettiren Kanal D oldu. Kanal D’yi 991 haberle ATV takip ederken, Show TV 730, Star TV 673, NTV 570 haberle en çok habere konu olan kanallar oldu.

OCAK AYINDA EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ ZİRVEDE

2018’in ilk ayında kanalların dizi performansları da dikkat çekti. Reyting yarışı kıyasıya rekabete sahne olurken, medyanın en çok konuştuğu diziler de belli oldu. ATV ekranlarında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, Ocak ayında 376 yazılı basın haberine konu olarak, ATV’nin en çok konuşulan dizisi oldu. TRT 1’in başarılı dizisi Diriliş Ertuğrul, 315 yazılı basın haberiyle kanalın en çok konuşulan yapımı oldu. Yazılı basının en çok konuştuğu kanal olan Kanal D’nin en çok konuşulan yapımı, Perşembe günleri izleyiciyle buluşan Vatanım Sensin olurken, dizi hakkında Ocak ayında 204 haber çıkışı tespit edildi. Star TV’nin en çok konuşulan yapımı 181 habere konu olan Ufak Tefek Cinayetler olurken, Fox TV’nin en çok konuşulan yapımı hakkında 141 haber çıkan Bizim Hikâye oldu. Show TV’nin popüler dizisi Çukur, 128 haberle kanalın en çok konuşulan yapımı olmayı başardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet