Akbank ve Mükellef’ten girişimcilere şirket kurma desteği

Akbank, online şirket kurma platformu Mükellef ile yaptığı iş birliği sayesinde iş kurmak isteyenlerin hayatlarını kolaylaştırıyor.

Yayınlanma:
Akbank ve Mükellef’ten girişimcilere şirket kurma desteği

Akbank, online şirket kurma platformu Mükellef ile yaptığı iş birliği sayesinde iş kurmak isteyenlerin hayatlarını kolaylaştırıyor. Bir işletme kurmanın yanı sıra girişimcilerin ihtiyaç duyabilecekleri tüm finansal süreçleri yönetme imkanı da tanıyan Mükellefle şirketini kurup Akbanklı olanlar, indirim dışında pek çok ücretsiz bankacılık ürün ve hizmetinden yararlanabiliyor

 

Akbank, sıfırdan bir işletme kurmak isteyenlerin ihtiyaç duyabileceği, şirket kurulumundan online muhasebe programına, e-fatura’dan e-Arşiv Fatura’ya kadar tüm finansal süreçleri yönetmeye imkan tanıyan Mükellef ile iş birliği gerçekleştirdi. 

 

Bu iş birliği kapsamında Mükellef'ten şirketi kurarak Akbank Girişimci Programı’na başvuranlar ve devamında mobilden veya şubeden Akbanklı olup ticari hesap açan yeni müşterilere 12 ay boyunca Mükellef üyeliğinde aylık 30 TL indirim sağlanıyor. Üstelik Akbank Kart’la yapacakları 295 TL değerindeki bir aylık Mükellef üyelik ödemesi de kartlarına iade ediliyor. Ayrıca, Akbank Mobil veya Akbank İnternet’ten EFT ve havale işlemlerini ücretsiz gerçekleştirebiliyor, ortak ATM ve yurtdışı ATM’lerden ücretsiz para çekebiliyor ve Akbank ATM’lerinden limit üstü para çekme işlemlerini de ücretsiz yapabiliyorlar. 

 

Büyüyen ekonomilerin en önemli bileşenleri arasında olan girişimciliğin desteklenmesine büyük önem verdiklerini belirten Akbank Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz “Bir girişimin hayata geçebilmesinde iş fikri kadar bu iş fikrinin uygulanabilmesi için gerekli finansman ve yönetim tecrübesinin de bir araya getirilmesi gerekiyor. Ancak çoğu zaman girişimcilerimiz finansmana erişimde zorluklar yaşıyor ve desteğe ihtiyaç duyuyorlar. Bu bakımdan işlerini kurma ve büyütme fırsatı yakalayamıyorlar. İşte bu noktada girişimcilik ekosistemine değer katan birçok çözüm sunuyoruz. Akbank olarak girişimcilere sadece finansal destek sağlamıyoruz, onlara özel eğitim ve mentorluk programları da düzenliyoruz. Şimdi de Mükellef ile yaptığımız iş birliğiyle girişimcilere bu yolculuklarının ilk gününden itibaren destek olmaya çalışıyoruz. Mükellef ile girişimcilerimiz sıfırdan şirketlerini kolaylıkla kurup sonrasında online ön muhasebe programı, e-Fatura, e-Arşiv Fatura ve e-Serbest Meslek Makbuzu hizmeti gibi tüm finans süreçlerini dijital olarak yönetebilecek. Üstelik Mükellef üyelik ödemelerinde indirimle birlikte Akbank olarak sunduğumuz pek çok ürün ve hizmetten de ücretsiz yararlanabilecek” dedi.

 

Bireysel girişimcilerin, yeni iş fikirlerini kolay, hızlı ve güvenilir bir şekilde hayata geçirmek için şirket kuruluşundan finansal süreçlerin yönetimine kadar tüm ihtiyaçlarına cevap veren bir online platform olduklarını vurgulayan Mükellef Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Okan Şafak, “Hayallerinin peşinden gitmek isteyen girişimcilerin her zaman yanındayız. Bu kapsamda güçlü iş birliklerine imza atmayı sürdürüyoruz. Bunun bir yenisini Akbank ile hayata geçirmekten mutluluk duyuyoruz. Akbank’ın girişimcilere sunduğu çözümlerle Mükellef’in girişimcilerin her ihtiyacında yanında olduğu hizmetler birbiriyle çok uyumlu. Mükellef olarak bireysel girişimciliğin ülke ekonomimize büyük katkısı olduğunun bilinciyle girişimcilerin hayatını kolaylaştırmak üzere çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz” dedi.


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet