Akdeniz Offroad Kupaları Sahiplerini Buldu

2019 yılında düzenlenen ve toplam 5 ayaktan oluşan Akdeniz Offroad Kupası Gala Gece’sine Kadirli Offroad Kulübü olarak ev sahipliğinde Osmaniye ilinin Kadirli ilçesinde gerçekleştirildi.Geceye sporcu ve kulüp yetkilileri haricinde...

Yayınlanma:
Akdeniz Offroad Kupaları Sahiplerini Buldu

2019 yılında düzenlenen ve toplam 5 ayaktan oluşan Akdeniz Offroad Kupası Gala Gece’sine Kadirli Offroad Kulübü olarak ev sahipliğinde Osmaniye ilinin Kadirli ilçesinde gerçekleştirildi.

Geceye sporcu ve kulüp yetkilileri haricinde Kilis Ak Parti Milletvekili Mustafa Hilmi Dülger, Kadirli Kaymakamı Ahmet Arık, Kadirli Belediye Başkanı Ömer Tarhan, Kadirli İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Tokay, Kadirli Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yılmaz Bal ve Tosfed Sportif Kurul Üyeleri Metin Yılmaz ile Öcal Zilanlı da katıldılar. Kalabalık bir davetli topluluğunun yer aldığı gecede, kupada dereceye giren sporcular ödüllerini alırken ve organizasyonları gerçekleştiren kulüplere de TOSFED tarafından teşekkür plaketleri takdim edildi. 2019 Akdeniz Offroad Kupası’nda genel klasman birinciliğini Erkan Karakaş-Remzi Yırtıcı ekibi kazanırken genel klasman ikinciliği Kemal Arıcan-Emre Temel ikilisi, genel klasman üçüncülüğünü de Abdullah Çardak-Çağdaş Bağdatlı elde etti. Sınıf 1 de Mehmet Baki Arpasatan-Muhammed Emin Başel, sınıf 2 de Serkan Sivri-Ali Seyda Kıvrak, Sınıf 3 de Kemal Arıcan-Emre Temel, Sınıf 4 te ise Erkan Karakaş-Remzi Yırtıcı birinciliklerini kazanan isimler oldular.(BSHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet