AKSEKİ MESLEK YÜKSEKOKULUNUN EK BİNASI OLUYOR

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Meslek Yüksekokulunda (MYO) eğitim standardını daha iyi noktaya yükseltmek için yeni bir protokol imzalandı.Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) ile Akseki Eğitim Hayratı Derneği...

Yayınlanma:
AKSEKİ MESLEK YÜKSEKOKULUNUN EK BİNASI OLUYOR

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Meslek Yüksekokulunda (MYO) eğitim standardını daha iyi noktaya yükseltmek için yeni bir protokol imzalandı.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) ile Akseki Eğitim Hayratı Derneği arasında protokol imzalandı. ALKÜ Senato Salonunda düzenlenen törene Rektör Prof. Dr. Ekrem Kalan’ın yanı sıra Akseki Eğitim Hayratı Derneği (EHD) Başkanı Mahmut Atom Duruk, Aksekililer Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Çetin Duruk, Üniversite Geliştirme Derneği Başkanı Halis Gündoğdu, Sultanahmet Vakfı Başkan Yardımcısı Ramazan Apaydin, EHD Sekreteri Oğuz Acar, EHD Akseki Şube Başkanı Mürşit Pişkin ve Duruk ailesi adına Ali Metin Duruk katıldı.

BAKIM ONARIM İŞLERİNİ DERNEK ÜSTLENDİ

İmzalanan protokole göre; ALKÜ Akseki Meslek Yüksekokuluna yeni bir bina kazandırılıyor. Protokol, Bağışçı Akseki Eğitim Hayratı Derneğinin, Demirciler Mahallesi 73 Ada 9 parsel üzerinde bulunan ve mülkiyeti bağışçıya ait 2 katlı okul binasının Akseki Meslek Yüksekokulunun kullanımına verilmesi ve binanın eğitim – öğretime hazır hale getirilmesi için bakım onarım işlerinin yapılması ile bitkisel ve hayvansal üretim bölümü ve programların altyapısını oluşturmak üzere kurulacak atölye ve laboratuvar muhtelif malzemeler teminini kapsıyor.

AKSEKİ MYO VERİLEN DESTEKLERLE HIZLI BÜYÜYOR

ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan, Aksekili hayırseverlerin Akseki Meslek Yüksekokuluna sahip çıkıyor. Bağışçıların destekleri ve bize verdikleri güven sayesinde biz de adımlarımızı daha kuvvetli atıyoruz. Bazı vizyon temelli projeleri Akseki’de başlattık ve sürdürülebilmesi için de çalışmalarımız devam ediyor. Bölgenin yapısına uygun, ülkemize hitap eden geleceğin meslekleri arasında yer alacak bazı programlar için hedefimize adım adım ilerliyoruz. Akseki’yi hep birlikte ileri taşıyacağız” dedi.

“ÜNİVERSİTEMİZİN YANINDAYIZ”

Akseki Eğitim Hayratı Derneği Başkanı Mahmut Atom Duruk, üniversitenin yürüteceği her türlü projelere maddi ve manevi destek olmaya hazır olduklarını söyleyerek, Akseki’nin kalkınması ve gelecek vaat eden projeler için destek vermekten öteye geçtiklerini belirti. Duruk, misafirperverliği ve destekleri için Rektör Kalan’a teşekkür etti.

Karşılıklı görüşlerin ardından Rektör Kalan ile Başkan Duruk protokolü imzaladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet