Aksu Uçak Bakım Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti

Hasan Çavuşoğlu, Antalya'da Aksu Uçak Bakım Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret ederek öğrencilerle söyleşi yaptı.Ziyarete Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er de eşlik etti. Okul Müdürü Haldun Çevik'ten...

Yayınlanma:
Aksu Uçak Bakım Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti

Hasan Çavuşoğlu, Antalya'da Aksu Uçak Bakım Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret ederek öğrencilerle söyleşi yaptı.

Ziyarete Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er de eşlik etti. Okul Müdürü Haldun Çevik'ten İHA AR-GE Merkezi ile ilgili bilgi alan başkanımız Hasan Çavuşoğlu atölyeleri gezdi. Öğrencilerle de söyleşi yapan başkanımız Hasan Çavuşoğlu, kısa sürede alanında en önemli okul haline gelen Aksu Uçak Bakım Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne her türlü desteği vermeye devam edeceklerini söyledi.

Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er ise, "Aytemiz Alanyaspor Kulübü Başkanı Sayın Hasan Çavuşoğlu, eğitime büyük önem veriyor. Kendisini eğitim gönüllüsü olarak adlandırmak doğru olur. Türkiye çapında önemli bir yere sahip olan okulumuza da gereken ilgi ve alakayı gösterdiği için kendisine teşekkür ediyorum. Her zaman yanımızda olduğunu bize hissettiriyor" diye konuştu.

Kaynak:alanyaspor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet