Alanya Anadolu Imam Hatip Lisesi TEKNOFEST'te

Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu Alanya Anadolu Imam Hatip Lisesi TEKNOFEST'te. Istanbul Buyuksehir Belediyesi ve Antalya Büyükşehir Belediyesi sponsorlugunda gerceklesen programda Proje Imam Hatip Lisesi 75 9. sınıf ogrencisi Istanbul'da...

Yayınlanma:
Alanya Anadolu Imam Hatip Lisesi TEKNOFEST'te

Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu Alanya Anadolu Imam Hatip Lisesi TEKNOFEST'te. Istanbul Buyuksehir Belediyesi ve Antalya Büyükşehir Belediyesi sponsorlugunda gerceklesen programda Proje Imam Hatip Lisesi 75 9. sınıf ogrencisi Istanbul'da yeni acilan havalimaninda bu yil ilki gerceklestirilen Istanbul Uzay ve Havacılık Festivaline katildi. Festival kapsaminda Solotürk, Turk Yıldızları, Model Uçak gösterileri, Sürü IHA, Yapay Zeka, Tupitak IHA, Insansiz su altı, Robotaksi, Savasan IHA, Model Uçak, Maket Ucak, Ucak sergisi, Planetaryum, Minecraft, Interstaller,Gökbilim, Deneyap, Dikey Rüzgar Tuneli gibi çeşitli etkinlikleri ve gösterileri yerinde izlediler.

Program kapsaminda Proje IHL ogrencileri ayni zamanda Istanbul Turu da yaparak Fatih Camii, Panorama 1453, Eyup Sultan, Topkapi Sarayi Müzesi, Ayasofya, Sultanahmet, Suleymaniye Camii, Fuat Sezgin Bilim ve Sanat Müzesi'ni de gezerek Istanbul'un tarihi ve kulturel yonlerini de yakından keşfetme imkanini buldular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet