ALANYA BAYRAMDA DA PIRIL PIRIL OLACAK

Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Kurban Bayramında da Alanya’yı pırıl pırıl yapmak için çalışmalarına ara vermeden devam edecek.Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından Kurban Bayramı öncesinde...

Yayınlanma:
ALANYA BAYRAMDA DA PIRIL PIRIL OLACAK

Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Kurban Bayramında da Alanya’yı pırıl pırıl yapmak için çalışmalarına ara vermeden devam edecek.


Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından Kurban Bayramı öncesinde kent genelinde kapsamlı temizlik yapılıyor. Bayram boyunca diğer birimler gibi Temizlik İşleri Müdürlüğünün de tam kadro iş başında olacağını belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Hem konuklarımıza hem de halkımıza tertemiz bir şehirde bayram yaşatmayı amaçlıyoruz” dedi. Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı 424 personel, bayram boyunca da tam zamanlı mesailerine devam ederken, 3’ü çöp taksi olmak üzere 120 araç filosuyla çalışmalarını sürdürecek.

“KURBAN ATIKLARINI ORTADA BIRAKMAYIN”

Kurban atıklarının koku ve sinek oluşumunu önlemek adına özenle poşetlenmesi ve çöp kutularına bırakılması gerektiğini ifade eden Başkan Yücel, “Bu mübarek bayramda kurban kesme ibadetimizi en iyi ve en uygun şekilde  yerine getirirken çevreyi kirletici davranışlardan kaçınmaları konusunda vatandaşlarımızdan duyarlı olmalarını bekliyorum. Bu konuda özelikle kurban atıkları, sinek ve koku oluşumunu önlemek için mutlaka poşetlenerek atılmalı. Kurban atıklarının bahçe gibi yerlere boş arazilere atılmaması konusunda komşularımızı uyaralım, misafirlerimiz ve halkımızdan çevreyi kirletmemelerini isteyelim. Daha temiz bir Alanya için kirletmeyelim kirleteni uyaralım. Bu vesile ile bir kez daha tüm Alanya halkının ve İslam âleminin kurban bayramını kutluyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet