ALANYA BELEDİYESİ ÜÇÜNCÜ KEZ HESTOUREX’ TE

Alanya Belediyesi kendini her fırsatta ulusal ve uluslararası fuarlarda tanıtmaya devam ediyor. Belediyemiz, ülkemizde bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen ve Antalya Fuar Merkezi ev sahipliğinde düzenlenen Hestourex ‘’Dünya Sağlık...

Yayınlanma:
ALANYA BELEDİYESİ ÜÇÜNCÜ KEZ HESTOUREX’ TE

Alanya Belediyesi kendini her fırsatta ulusal ve uluslararası fuarlarda tanıtmaya devam ediyor. Belediyemiz, ülkemizde bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen ve Antalya Fuar Merkezi ev sahipliğinde düzenlenen Hestourex ‘’Dünya Sağlık Spor Turizmi Kongresi ve Fuarı’’ nda yer aldı.


ALANYA BELEDİYESİ ÜÇÜNCÜ KEZ HESTOUREX’ TE

Alanya Belediyesi kendini her fırsatta ulusal ve uluslararası fuarlarda tanıtmaya devam ediyor. Belediyemiz, ülkemizde bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen ve Antalya Fuar Merkezi ev sahipliğinde düzenlenen Hestourex ‘’Dünya Sağlık Spor Turizmi Kongresi ve Fuarı’’ nda yer aldı.

4-7 Nisan 2019 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Hestourex Fuarı’nın bugün açılışı yapıldı. Açılışta Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Türkiye'yi spor turizminde bir marka haline getirmek için ne gerekiyorsa sabırla, özveriyle, çok çalışarak hayata geçireceğiz" dedi. Cumhurbaşkanlığı himayesindeki Hestourex 2019 Dünya Sağlık, Spor, Alternatif Turizm Kongre ve Fuarı'na 4 gün boyunca 165 ülkeden 6 binin üzerinde alım heyeti bekleniyor. 

FUARDA ALANYA BELEDİYESİ STANDI YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Alanya Belediyesi Hestourex fuarında spor ve alternatif turizm alanındaki çalışmalarını aktarmak için açtığı standında; ücretsiz olarak diyetisyen tarafından vücut analiz ölçümü yapıldı. Alanya Belediyesi çözüm masası personeli Alanya’nın çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Tüm yıl gerçekleştirilen spor organizasyonlarının tanıtım videosu ve uygulamalı görselleri stantta sunuldu. Yol bisikleti ile sporcular gösteri yaptı. Alana hazırlanan mini plaj futbolu sahasında ziyaretçiler futbol oynadı. Alanya da Belediyemiz’ in ev sahipliğinde yapılan spor organizasyonları hakkında bilgiler aldılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet