Alanya Cumhuriyet Mahallesi sokaklarında yenilemeler son hız devam ediyor

Alanya cumhuriyet mahallesinde asfalt çalışmaları sokak bazında son hız devam ediyor..Alanya Belediyesi şehir merkezinde başlattığı asfalt yenileme çalışmalarına Cumhuriyet Mahallesi Selam Sokak’ta devam ediyor. Eski ve yıpranan...

Yayınlanma:
Alanya Cumhuriyet Mahallesi sokaklarında yenilemeler son hız devam ediyor

Alanya cumhuriyet mahallesinde asfalt çalışmaları sokak bazında son hız devam ediyor..

Alanya Belediyesi şehir merkezinde başlattığı asfalt yenileme çalışmalarına Cumhuriyet Mahallesi Selam Sokak’ta devam ediyor. Eski ve yıpranan asfaltın kaldırılma işlemi başlatılan Selam Sokak’ta asfalt baştan sona yenilenecek. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in talimatları doğrultusunda Fen İşleri Müdürlüğü’nce yürütülen çalışmalarla kent genelinde eskiyen ve yıpranan asfalt kaplama yenileniyor. Kent genelinde caddelerin kalitesini artırmayı hedefleyen Alanya Belediyesi, asfalt yenileme çalışması yapılan cadde ve sokaklar aynı zamanda estetik bir görünüme kavuşturuyor.

BAŞKAN YÜCEL: “ASFALT YENİLEME ÇALIŞMALARIMIZ MERKEZDE DEVAM EDECEK”

Bugüne kadar Hacet, Şekerhane, Kadıpaşa, Bektaş ve Sugözü mahallelerinde asfalt yenileme çalışması gerçekleştirdiklerini ifade eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murta Yücel, asfalt yenileme çalışmalarının Güllerpınarı, Kızlarpınarı ve Çarşı Mahallesi’nde devam edeceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet