Alanya İlçe Jandarmadan seminer! Okul servis sürücülerine trafik eğitimi verildi

Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı, Kargıcak Vahapoğlu İlkokulu, Ortakolu ve Quik İlkokulu öğrenci servis sürücülerine trafik konusunda bilgilendirme semineri düzenledi. Eğitimde genel trafik kuralları, hız sınırları, cep telefonu kullanımı gibi önemli konular ele alındı.

Yayınlanma:
Alanya İlçe Jandarmadan seminer! Okul servis sürücülerine trafik eğitimi verildi

Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı, öğrenci servis sürücülerini trafik kuralları ve güvenli taşımacılık konularında bilinçlendirmek amacıyla Kargıcak Vahapoğlu İlkokulu, Ortakolu ve Quik İlkokulu'nda görev yapan 15 okul servis sürücüsüne özel bir trafik semineri düzenledi.

Seminerde, servis sürücülerine çeşitli konularda detaylı bilgiler verildi. Bu bilgilendirmeler arasında genel trafik kuralları, trafik ışıkları ve işaretleri, cep telefonu kullanımı sırasında dikkat edilmesi gereken hususlar, durma ve duraklama kuralları, yolcu indirme ve bindirme prosedürleri, hız sınırları ve güvenli takip mesafesi, güvenli geçiş ve geçilme kuralları, alkollü ve uyuşturucu madde kullanımının sürücüler üzerindeki etkileri, emniyet kemeri kullanımının önemi gibi önemli trafik konuları yer aldı.

Ayrıca, okul servis araçları taşıma yönetmeliği hakkında da bilgilendirme yapıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet