Alanya'da motosiklet ve scooter sürücülerine trafik bilgilendirilmesi yapıldı!

"Trafik Kuralları Hayat Kurtarır" projesi kapsamında Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü, motosiklet, elektrikli bisiklet ve scooter sürücülerine yönelik bilgilendirme faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Sürücülere, E-Scooter kullanımıyla ilgili 4 dilde broşürler dağıtılarak trafik kurallarının önemi vurgulandı.

Yayınlanma:
Alanya'da motosiklet ve scooter sürücülerine trafik bilgilendirilmesi yapıldı!

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü, Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından yürütülen "Trafik Kuralları Hayat Kurtarır" projesi kapsamında, motosiklet, elektrikli bisiklet ve scooter sürücülerine yönelik bilgilendirme çalışmalarını aktif bir şekilde sürdürüyor. Özellikle bu ulaşım araçlarını kullanan sürücülere trafik kurallarının önemi anlatılarak, olası kaza ve aksaklıkların önüne geçilmesi hedeflendi.

Toplumsal bilinci artırmak amacıyla gerçekleştirilen bu faaliyetler kapsamında, sürücülere E-Scooter kullanımıyla ilgili 4 farklı dilde (İngilizce, Almanca, Rusça, Türkçe) hazırlanan broşürler dağıtılarak detaylı bilgiler sunuldu.

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, bu tür bilgilendirme faaliyetlerinin sürdürülebilir bir şekilde devam edeceğini belirterek, sürücülerin trafik kurallarına uyumunu artırmayı ve güvenli bir trafik ortamı oluşturmayı amaçladıklarını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet