Alanya'yı gururlandıran proje! TÜBİTAK'tan yüzde 100 destek aldı

Alanya Üniversitesi Aşçılık Programı öğrencisi Emin Gülden, TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı'na yüzde 100 bütçe desteğiyle kabul edildi.

Yayınlanma:
Alanya'yı gururlandıran proje! TÜBİTAK'tan yüzde 100 destek aldı

Alanya Üniversitesi Aşçılık Bölümü öğrencisi Emin Gülden, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı'na kabul edildi. Gülden'in projesi, TÜBİTAK tarafından yüzde 100 bütçe desteği ile ödüllendirildi.

TÜBİTAK PROJESİ İLE BİLİMSEL YOLCULUK BAŞLIYOR

TÜBİTAK'ın öğrencilere sunduğu bu prestijli program, ön lisans ve lisans öğrencilerini akademik danışmanlarıyla bir araya getirerek araştırma yapma imkanı tanıyor. Emin Gülden'in projesi, bezelye ve soya proteinleri ile zenginleştirilmiş fonksiyonel erişte üretimi üzerine odaklanacak.

REKTÖR GÜNER'DEN TEBRİK

Alanya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mesut Güner, öğrencisi Emin Gülden'i TÜBİTAK desteğiyle başarısından dolayı tebrik etti. Güner, öğrencisinin bilimsel araştırmalara sağladığı katkının üniversitenin eğitim kalitesini yansıttığını belirtti.

GÜLDEN: "PROJE SÜRECİM HEYECAN VERİCİ"

Proje destek almayı hak kazanan Emin Gülden, başvuru sürecinden sonra projenin olumlu sonuçlanmasının kendisini mutlu ettiğini belirterek, projeye olan katkılarından dolayı Alanya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mesut Güner'e teşekkür etti. Gülden, projenin başarısıyla genç araştırmacılara cesaret vermek ve bilimsel dünyada önemli bir adım atmalarına yardımcı olmak istediğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet