Milli Eğitim'den Ara Tatil Anketi! Ara Tatil Kaldırılıyor Mu?

Milli Eğitim Bakanlığı, öğretmen, öğrenci ve velilere yönelik ara tatil anketi hazırladı. Anket, Bilişim Sistemleri üzerinden erişilebilir durumda ve 10 Aralık'a kadar devam edecek. Değerlendirmelerde kasım ara tatiline yönelik görüşler alınıyor. Katılımcılara "Ara tatil kaldırılsın mı, devam etsin mi?" gibi sorular yöneltiliyor.

Yayınlanma:
Milli Eğitim'den Ara Tatil Anketi! Ara Tatil Kaldırılıyor Mu?

Milli Eğitim Bakanlığı, öğretmen, öğrenci ve velilerin görüşlerini almak adına ara tatil anketi başlattı. Anket, Bilişim Sistemleri üzerinden erişilebilir durumda ve 10 Aralık tarihine kadar devam edecek. Kasım ara tatiline yönelik değerlendirmelerde bulunulan ankette, katılımcılara ara tatilin devam etmesi veya kaldırılması konusunda fikirleri soruluyor.

Her Gruba Farklı Sorular

Anket, her katılımcı grubu için farklı soru sayısı ve çeşidini içeriyor. Öğretmenlere 17, öğrencilere 15 ve velilere 18 soru yöneltildi. Katılımcılar, her soru için 'katılıyorum', 'kararsızım' ve 'katılmıyorum' şeklinde üç farklı seçeneği değerlendirebiliyorlar.

Açıklamada, katılımcılardan ara tatil konusunda içtenlikle yanıt vermeleri istenirken, öğretmenlerin ve velilerin memnuniyet düzeyleriyle ilgili detaylı sorular da bulunuyor. Öğrenciler için yorum bölümüne yer verilmese de öğretmenler ve veliler için birer yorum kutusu bulunuyor.

Anket, ara tatilin etkileri ve memnuniyeti hakkında fikirleri almayı hedefliyor. Bakanlık, bu değerlendirmeler ışığında gelecekteki ara tatil uygulamalarını şekillendirmeyi planlıyor. Ankete katılmak isteyenler Bilişim Sistemleri üzerinden erişebilirler.

ANKET LİNKİ:

https://mebbis.meb.gov.tr/ssologinBIDB.aspx?id=50&url=https://veri.meb.gov.tr/Login.aspx

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet