Öğrencilere bedava internet müjdesi! Bakan Uraloğlu açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı açıklamada öğrencilere her ay 10 GB bedava internet hizmeti verileceğini belirtmişti. Milyonlarca öğrencinin aklı bedava internetin geleceği gündeyken, bedava internet için Bakan Uraloğlu açıklamalarıyla öğrencileri müjdeledi!

Yayınlanma:
Öğrencilere bedava internet müjdesi! Bakan Uraloğlu açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçtiğimiz haftalarda öğrencilere yeni bir müjde verilmişti. Milyonlarca öğrencinin her ay 10 GB bedava interneti ücretsiz kullanabileceği açıklamaları öğrencileri heyecanlandırırken uygulamanın ne zaman hayata geçeceği de merak ediliyordu. Konuya ilişkin olarak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, müjdeyi verdi. İşte detaylar…

“BİTTİ” DİYEREK DUYURDU

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Sayın Cumhurbaşkanımızın sizlere vadettiği 10 gigabaytlık bir internet hediyesinden bahsedeyim. Bitti. Gençlik ve Spor Bakanlığımız birinci derecede yürütüyor. Önümüzdeki günlerde sizin hatlarınıza onu e-devlet üzerinden tanımlamış olacağız" dedi.

10 GB İNTERNETİ KİMLER KULLANABİLECEK?

Öğrencilere bir hatla sınırlı olmak üzere 12 ay boyunca her ay 10 GB hediye internet verilecek. Bahsedilen bu ücretsiz interneti örgün eğitim gören üniversiteli öğrencilere verilecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan, gençlerin bu haklarını istedikleri 3 mobil şebeke operatörlerinden biri üzerinden kullanabileceğini açıklamıştı.

Öte yandan bu uygulama şuan için master, yüksek lisans ve açık öğretimi kapsamıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet