YÖK'ten şok karar! 2023-2024 eğitim dönemi için 3 üniversite online eğitime geçiyor

Üniversite öğrencileri için YÖK'ün son dakika kararı açıklandı! Malatya Turgut Özel Üniversitesi, Adıyaman Üniversitesi ve Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi, yeni eğitim öğretim döneminde online eğitim verecek. Detaylar haberimizde...

Yayınlanma:
YÖK'ten şok karar! 2023-2024 eğitim dönemi için 3 üniversite online eğitime geçiyor

Üniversitelerde 2023 2024 eğitim öğretim dönemi 2 Ekim tarihinde başlıyor. Ancak YÖK son dakika açıklaması ile üniversite öğrencilerine büyük şok yaşattı. Yeni eğitim öğretim yılında bazı üniversiteler açılmayacak. Öğrenciler YÖK tarafından alınan bu karar sonrasında şaşkınlıklarını gizleyemedi. O okulları kazanan öğrenciler dikkat Sakın gitmeyin kapıda kalırsınız. İşte yeni eğitim öğretim döneminde online eğitim verecek üniversiteler…

Online eğitim bir sürede Türkiye'nin gündeminden düşmüyor. Üniversitelerin açılmasına kısa bir süre kala online eğitim ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı. YÖK son dakika kararları öğrencileri şoke etti. Özellikle bazı üniversiteler 2 Ekim’de açılmayacak online eğitime başlayacak. Peki online eğitim veren üniversiteler hangileri? YÖK son dakika online eğitim kararları ve detaylar haberimizde…

YÖK’TEN SON DAKİKA AÇIKLAMASI
2023 2024 eğitim ve öğretim yılının açılmasına doğru geri sayım devam ederken üniversitelerle ilgili önemli kararlar geliyor. YÖK son dakika açıklamaları tüm üniversite öğrencilerini ilgilendiriyor. Bazı üniversiteler Ekim ayında eğitime başlamayacak online eğitim verecek. 3 üniversite daha online eğitim için karar aldı. O üniversitelerde okuyan öğrenciler dikkat Sakın gitmeyin kapıda kalırsınız.

ONLİNE EĞİTİME GEÇEN ÜNİVERSİTELER
Bazı üniversitelerin rektörlükleri tarafından son dakika kararları açıklandı. 3 üniversite daha online eğitime geçme kararı aldı. Uygulamalı eğitimler dışında o üniversitelerde diğer bölümlerde Online olarak eğitim devam edecek. Bu üniversitelerin özellikle deprem bölgelerinde olması dikkat çekti. Online eğitime geçen üniversiteler şöyle:

MALATYA TURGUT ÖZEL ÜNİVERSİTESİ

Malatya Turgut Özal Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada 2023 2024 eğitim öğretim döneminde lisans ve Önlisans bölümlerinin eğitimleri Online olarak gerçekleşeceği bildirildi.

ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ

Yine deprem bölgesinde bulunan Adıyaman Üniversitesi Rektörlüğü tarafından da online eğitim açıklaması yapıldı. Adıyaman Üniversitesi'nde 4 Eylül'de alınan karar doğrultusunda uygulamalı eğitimler dışında bütün eğitimler online eğitim olarak verilecek.

KAHRAMANMARAŞ İSTİKLAL ÜNİVERSİTESİ

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremin ardından okullar uzaktan eğitime geçmişti. Kahramanmaraş Üniversitesi'nde 2023 2024 akademik yılı eğitim süresince de Eğitim Online olarak devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet