Alanya'da kedilere maaşlı bakıcı! Yeni bir iş kolu mu başlıyor?

Alanya'da bir vatandaş, sokak kedilerini besleyerek Rus bir kadından maaş alıyor. Bu ilginç iş modeli, vatandaşlarda "Yeni bir iş kolu mu başlıyor?" sorusunu akıllara getiriyor.

Yayınlanma:
Alanya'da kedilere maaşlı bakıcı! Yeni bir iş kolu mu başlıyor?

Alanya'nın tanınan simalarından Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya hizmet birimi personellerinden Selahattin Uğurkutu’nun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım görenleri hem düşündürdü hem de tebessüm ettirdi.

Alanya’da yaşlı bir adamın her gün sokak kedilerini beslediğini gören ve bu durumdan etkilenen Uğurkutu, yaşlı adama her gün kedilere mama alacak bütçeyi nereden temin ettiğini sordu. Uğurkutu aldığı yanıt karşısında ise şaşkına döndü.

İşte yaşanan olaya ilişkin Selahattin Uğurkutu’nun o paylaşımı, “Uzunca bir yıldır Alanya/Kestel’de Bu amca her sabah aynı noktada kedilere mama veriyordu. Bizde sorduk amca bunu nasıl karşılıyorsun? Beni bir Rus kadın tuttu sahil boyunca kedilere bakmam için bana maaş ödüyor bende mamalarını veriyorum dedi. Bazen atladığım noktalar olmuş o noktalara uğramadığım için maaşımdan kesiyor diye davam etti; Türk değil yani bir Rus kadın hayvanları besliyor. #BilecikteKatliamVar Alanya’da sevgi.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet