Alanya'da Otobüs Ücretlerine Yüzde 60 Zam Talebi

Alanya Minibüsçüler Otobüsçüler ve Servis Araçları Odası Başkanı Paşa Özkan, ulaşım sektörünün zarar ettiğini ve yaşanan zamların sektör temsilcilerini olumsuz etkilediğini açıkladı. Akaryakıt, Bağ Kur ve asgari ücret zamlarının ardından yüzde 60 oranında zam talebinde bulunan Özkan, UKOME Genel Kurulu'nda taleplerinin değerlendirileceğine inanıyor.

Yayınlanma:
Alanya'da Otobüs Ücretlerine Yüzde 60 Zam Talebi

Alanya Minibüsçüler Otobüsçüler ve Servis Araçları Odası Başkanı Paşa Özkan, akaryakıt, Bağ Kur ve asgari ücrete gelen zamlardan sonra ulaşım sektörünün zararına çalıştığını açıkladı. Ulaşımda sektör temsilcilerinin para kazanmak yerine cepten yediğini ifade eden Başkan Özkan, “Bıçak kemiğe dayandı. Kontak kapatma noktasına geldik. İnsanları mağdur etmemek için, şehir ticaretinin durmasını istemediğimiz için kontak kapatmıyoruz” dedi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e güvendiklerini söyleyen Başkan Özkan, “Ulaşım için yüzde 60 oranında zam talebimizi kendilerine ilettik. Önümüzdeki hafta içerisinde UKOME Genel Kurulu’nda bu talebimizin masaya yatırılıp, ulaşım sektörüne de müjdeli haber verileceğine de inancımız tam. Biz Muhittin Başkandan ne zaman bir talebimiz olsa anında yerine getirdi. Bu zam talebimize de olumlu yanıt verileceğine inanıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet