Alanya'da şok karar! Pazar yerlerine öyle bir zam yapıldı ki

Alanya Belediye Meclisi, Ekim ayı toplantısında pazar yerleri ve düğün salonlarında yüzde 75'e varan bir zam kararı aldı.

Yayınlanma:
Alanya'da şok karar! Pazar yerlerine öyle bir zam yapıldı ki

Alanya Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısında gündem maddelerinden birisi de pazar yerleri ve düğün salonu fiyatlarına zam yapılması oldu. Fiyatlara yüzde 75 zam yapılmasına karşı olduklarını ifade eden CHP'li Meclis Üyesi Nazmi Zavlak, burada amacın gelir elde etmek olmadığını ifade ederken, "Tabi zarar etmek de olmamalı ama bu fiyatlar pek çok vatandaşımızı zorlayacak boyutta. Belediye olarak geçmiş dönemlerde bir şekilde sübvanse edildi, yine edilebilir" dedi.

"ELEKTRİK PARASI DEĞİL"
Eleştirilere yanıt veren Başkan Yücel, "Arkadaşlar bu rakamlarla bırakın başka giderleri, elektrik parasını karşılayamayan düğün salonlarımız var. Bizim salonumuza bin 700 lira ödeyen bir vatandaşımız, hayırlı olsun ziyaretine gelenler için kiraladığı masa sandalyeye 8 bin lira para ödemiş. Biz fiyatları elimizden geldiği kadar alt sınırda tutuyoruz. Evlenen gençlerimize her zaman destek olmaya devam edeceğiz. Onlar bizim çocuklarımız." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet