Alanyalı vatandaşlar tepkili! Ulaşım ücretleri zorlamaya başladı

Alanya'da sürekli artan ulaşım ücretleri, özellikle öğrenciler olmak üzere vatandaşları zor durumda bırakıyor. Son zamlarla birlikte Konaklı Mahallesi'ne tek yön 25 TL, Payallar Mahallesi'ne tek yön 30 TL olarak belirlenen yeni ulaşım ücretleri, vatandaşların tepkisini çekiyor. Artan maliyetler, ulaşımın pahalı hale gelmesine neden olurken, öğrenciler ve halk, duruma karşı hayal kırıklığını dile getiriyor.

Yayınlanma:
Alanyalı vatandaşlar tepkili! Ulaşım ücretleri zorlamaya başladı

Son yaşanan fiyat artışları sonrası Alanya'da Konaklı Mahallesi'ne tek yön seyahatte 25 TL, Payallar Mahallesi'ne tek yön seyahatte ise 30 TL olarak belirlenen yeni ulaşım ücretleri, özellikle öğrenci kesimini olumsuz etkileyerek vatandaşların tepkisine yol açtı. Gittikçe yükselen ulaşım maliyetleri nedeniyle vatandaşlar, ulaşımın artık çok pahalı hale geldiğini ifade ederek duruma tepkilerini dile getirdi.

Öğrenci Tuncay Akça, "Artan zamlar bizi zor durumda bırakıyor. Otobüs saatleri ve zamlardan şikayetçiyiz. Fiyatların düşmesini ve bir düzenleme yapılmasını bekliyoruz" şeklinde görüş bildirdi.

Ücret artışlarının yanı sıra ulaşım saatlerinin de sorun olduğunu belirten Fazilet Uysal, "Ben Çıplaklı Mahallesi'nde yaşıyorum, otobüs saatleri çok nadir. İki saatte bir bir otobüs geliyor, o da şoförün takdirine bağlı. Birçok kişi durakta 2 saat bekledi ve mağdur oldu. Şikayetlerimizi ilettiğimizde bizi direkt Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne yönlendiriyorlar. Herkes birbirine işi atıyor ve çözüm yok gibi görünüyor. Çözüm bekliyoruz. Kendi aracım yok, 19.30'da eve dönmek zorundayım ya da bir başkasına boyun eğmek zorunda kalıyorum. Zaten Alanya genel olarak pahalı bir şehir, ulaşıma ayırdığımız para 40 Lira. Zamların yanı sıra otobüs saatlerinden de şikayetçiyim" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet