Antalya Havalimanı uçtu! Tüm zamanların rekorunu kırıldı

Antalya Havalimanı, hem uçak hem de yolcu trafiği açısından tüm zamanların rekorunu kırarak yoğun turizm hareketliliğini yansıttı. Vali Ersin Yazıcı'nın verdiği bilgiye göre, dün havalimanında toplam 1190 uçak ve 214 bin 919 yolcu hizmet aldı.

Yayınlanma:
Antalya Havalimanı uçtu! Tüm zamanların rekorunu kırıldı

Antalya'nın turizm hareketliliği, hava trafiğine de yansıyor. Antalya Havalimanı, dün gerçekleşen yoğun uçak ve yolcu trafiği ile hem uçak hem de yolcu trafiği bakımından tüm zamanların rekorunu kırdı.

1190 UÇAK VE 214 BİN 919 YOLCU

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, havalimanındaki rekoru sosyal medya hesabından duyurdu. Yazıcı'ya göre, iç hatlarda 127, dış hatlarda 1063 olmak üzere toplam 1190 uçağın iniş ve kalkış yaptığı belirtildi. Ayrıca, iç hatlarda 20 bin 795, dış hatlarda ise 194 bin 124 yolcuya hizmet verildiği bilgisi paylaşıldı.

GÜNLÜK YOLCU RAKAMI EN ÜST SEVİYEDE

Vali Yazıcı, aynı zamanda günlük yolcu sayısının da en yüksek rakama ulaştığını açıkladı. İç hatlarda 20 bin 795, dış hatlarda 194 bin 124 olmak üzere toplam 214 bin 919 yolcuya hizmet verildiği vurgulandı. Bu rakamlar, Antalya Havalimanı'nın turizm hareketliliğine olan katkısını bir kez daha gözler önüne serdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet