Antalya'da ekmeğe zam yok! 210 gramı 4,5 lira

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in öncülüğünde hayata geçirilen Halk Ekmek projesi, ekonomik fiyatları ve sağlıklı üretimiyle Antalyalıların favorisi olmaya devam ediyor. Piyasada 10 liraya satılan 210 gram ekmeği, Halk Ekmek büfelerinde 4,5 liradan temin etmek mümkün.

Yayınlanma:
Antalya'da ekmeğe zam yok! 210 gramı 4,5 lira

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in "Halkın Ekmeği Halk Ekmek" slogarıyla başlattığı Halk Ekmek projesi, her gün el değmeden üretilen sağlıklı ve lezzetli ekmekleri Antalyalılarla buluşturmaya devam ediyor.

Antalya'da piyasada 10 liraya yükselen 210 gram ekmek, Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek büfelerinde vatandaşın sofrasına ulaşmak için 4,5 liradan satışa sunuluyor.

UCUZ, LEZZETLİ VE SAĞLIKLI

Ekmek fiyatlarının yükselmesiyle birlikte vatandaşlar, uygun fiyatlı ve lezzetli ekmek arayışına Halk Ekmek büfelerinde yöneliyor. Sağlıklı ve hijyenik şartlarda üretilen Halk Ekmek, Antalyalıların tercihi olmaya devam ediyor.

HALK EKMEK'TE ZAM YOK

Antalya'da ekmek fiyatlarının arttığı bir dönemde, Halk Ekmek büfelerinde zam olmaması, vatandaşların tercihini bu yönde etkiliyor. Vatandaşlar, ekonomik fiyat, lezzet ve sağlık avantajları nedeniyle Halk Ekmek'i tercih ediyor.

Halk Ekmek, ekonomik zorluk içinde olan dar gelirli ailelere destek olma misyonuyla hareket ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in liderliğindeki proje, ekonomik zorluk içindeki ailelere ekonomik bir nefes aldırıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet