Çalışan Emeklilere 5 Bin TL İkramiye: TBMM'de Görüşülecek Torba Yasa Teklifi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamasının ardından, çalışan emeklilere de 5 bin TL ikramiye verilmesini içeren torba yasa teklifi, TBMM Genel Kurulu'nda görüşülmeye başlanacak.

Yayınlanma:
Çalışan Emeklilere 5 Bin TL İkramiye: TBMM'de Görüşülecek Torba Yasa Teklifi

Başlangıçta sadece çalışmayan emeklilere verilmesi planlanan 5 bin TL ikramiye, sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarıyla çalışan emeklilere de verilmesi yönünde genişletildi. Bu değişiklik, milyonlarca çalışan emekli tarafından yakından takip ediliyor.

Torba Yasa Teklifi ve İçeriği

Bu konuda önemli bir açıklama yapan AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, TBMM'de bir basın toplantısı düzenleyerek torba yasa teklifinin detayları hakkında bilgi verdi. Akbaşoğlu, bu torba yasa teklifinin, çalışan emeklilere ikramiye verilmesini de içerdiğini ve önümüzdeki hafta Genel Kurulda görüşülmeye başlanacağını duyurdu. Akbaşoğlu'nun ifadelerine göre, teklif birçok maddeyi kapsıyor ve kamuoyunun çeşitli beklentilerini karşılayacak nitelikte. Teklifin içeriğinde, fahiş fiyatla mücadele konularının yanı sıra, çalışan emeklilere 5 bin TL ikramiye ödenmesine ilişkin düzenlemeler de yer alıyor. Bu teklif, TBMM'de yapılacak olan görüşmelerle şekillenecek ve emeklilerin beklentilerine yanıt verecek. Bu gelişme, özellikle çalışan emekliler açısından büyük önem taşıyor ve geniş bir kesimi etkileyecek.

Akbaşoğlu, torba yasa teklifinin çalışan emekliye ikramiyeyi de içerdiğini de söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

“Birçok maddeyi ihtiva ediyor. Kamuoyunun birçok beklentisini de karşılayacak nitelikte. Hem fahiş fiyat mücadele konusunda hem de çalışan emeklilerin 5 bin TL alabilmelerine ilişkin düzenlemeyi de içeren bir kanun teklifi.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet