Dolar biriktirenler için büyük fırsat! 35 TL tahmini heyecan veriyor

Selçuk Geçer'in öngörüsüne göre, doların değeri 30 TL'den aşağı düşmeyecek ve hatta 45 TL'yi aşabilir. İşte detaylar...

Yayınlanma:
Dolar biriktirenler için büyük fırsat! 35 TL tahmini heyecan veriyor

Dolara yatırım yapmak isteyenler için önemli bir uyarı geldi. Ünlü isim Selçuk Geçer, doların 30 ya da 35 Türk Lirası seviyelerinde kalmayacağını ve hatta 45 TL'yi bile bulabileceğini açıkladı. İşte bu önemli uyarının detayları ve dolar yatırımında nelere dikkat etmeniz gerektiği.

DOLARIN HAREKETLENMESİ: RUSYA-UKRAYNA SAVAŞI ETKİSİ
Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşın başlaması, dolar kurunu hareketlendirmeye başladı. Dolar kuru, ilk büyük yükselişini 17 Aralık 2021'de yaşadı ve 17 TL'ye kadar çıktı. Geçen yılın haziran ayından temmuz ayına kadar uzun bir süre boyunca 18-19 TL seviyelerinde seyreden dolar kuru, şu anda 27 TL'ye ulaştı.

Uzun bir süre boyunca beklenen sınırın üzerinde seyreden ve şu anda 27 TL seviyesinde işlem gören dolar kurunun, seçim sonrasında hızla yükseldiği bilinmektedir. İnsanlar, dolar kurunu bir yatırım aracı olarak görmekte ve nihayet yıl sonunda ulaşacağı miktar açıklanmıştır.

SELÇUK GEÇER'DEN ÖNEMLİ TAHMİNLER: DOLAR 45 TL'Yİ BULABİLİR
Selçuk Geçer, dolar kurunun 30-35 TL'yi aşabileceğini ve hatta 45 TL'yi bile bulabileceğini belirtiyor. Kendi açıklamalarında, "Dolar, bugün ve yarın 27 TL'yi aşacak ve daha sonra istenilen hedefe doğru yol alacaktır. Dolar endeksi uzun bir süre boyunca yükselişini sürdürdü ve bu dönemde denge zayıf kaldı. Avrupa'nın yanlışlıkla uzlaşmacı bir açıklama yapması durumunda faiz indirimine işaret edebilir, bu da parite değerlerinin düşme eğilimini hızlandırabilir. Bu, Türkiye açısından olumsuz bir durum olabilir" şeklinde konuştu.

ALTIN YATIRIMCILARINA MÜJDE: ALTIN FİYATLARI ARTACAK
Selçuk Geçer, altın fiyatlarının 2024 yılında eski ihtişamına döneceğini öne sürüyor. ONS altın fiyatının 2.300 dolar seviyelerinde olacağını belirten Geçer, gram altının 2.500 TL'yi aşabileceğini açıkladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet