Elektrikli Ford Mustang Yeni Fiyatları ile Birlikte Türkiye’de!

2020 yılından bu tarafa Kuzey Amerika’da satılmaya devam edilen Ford Mustang, sonunda Türkiye’ye de geldi.

Yayınlanma:
Elektrikli Ford Mustang Yeni Fiyatları ile Birlikte Türkiye’de!

Bu anlamda elektrikli olan bu araç, Türkiye için özel fiyatı ve özellikleri ile karşımıza çıkıyor. Türkiye’de satışa sunulan bu araçtaki çeşitlilik de ilgi görüyor. Bu kapsamda kısa sürede giriş sağlaması nedeniyle de ön plana çıkan bu araç ikonik modelleri ile birlikte beğeni kazanıyor.

2023 Ford Mustang Mach-E fiyatı da ilgi gördü. Elektrikli olan bu aracın satış başlangıç fiyatları da 3.588.600 olarak belirlendi. Bu bakımdan Standart range RWD 198 KW 3.588.600 TL iken, standart range AWD 198 KW 3.952.300 TL şeklinde sunuldu. Elbette farklı teklifler ile birlikte paketlerin değişiklik gösterdiğini söylemek de mümkün. Bunun için özel boya, metalik boya, teknoloji paketi, konfor paketi gibi birçok farklı unsur da farklı fiyatlarla sunuluyor. Bu fiyatlar da en düşük 48 bin TL iken 159 bin ile devam ediyor. Bu değişik fiyatlar içerisinden seçimlerin yapılması ve araçların daha özel hale getirilmesi de mümkün oluyor. Yeni araç almak isteyen kişiler için büyük bir fırsat olan bu araçlardan faydalanmak bir hayli önem arz ediyor. Bu anlamda özellikle özel araç sahibi olmak isteyen, kendine has model isteyen kişiler için bu oldukça önemli noktalar arasında yer almayı başarıyor.

2021-mustang-mach-e-gt-performance-edition.webp

Ford Mustang Mach-E Özellikleri

Mustang Mach-E, bu yıl tanıtmış olduğu modelleri ile birlikte ön plana çıkıyor. Daha öncesinde yurt dışında satışa sunulmuş olan bu araçlar, öncelikle Kuzey Amerika’da satılmaya başlanmıştı. Daha sonrasında da Türkiye’ye gelen araç, iki farklı model ile birlikte sunuldu.

Farklı özellikleri olan aracın standart ve opsiyonel donanımlarının olduğunu söylemek mümkündür. Bu anlamda aracın genel özelliklerine bakılması gerekirse 400 ve 440 kw menzil uzunlukları dikkat çeken ilk özellik olarak sunuldu. Bunun yanı sıra 4713 mm uzunluğunun, 1881 mm genişliğinin, 1624 mm yüksekliğinin ve 2984 mm aks mesafesinin olduğunu söylemek mümkün. Araç ayrıca 402 litre dev bagaj hacmine de sahip...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet