Vatandaş kasaba koşacak! Kırmızı ette yüzde 45 indirim sadece o markette

Ekonomik krizin tavan yaptığı bu dönemde, kıyma ve kuşbaşı alamayanlar için indirim başladı. 1 hafta sürecek indirim, Migros marketlerde geçerli olacak.

Yayınlanma:
Vatandaş kasaba koşacak! Kırmızı ette yüzde 45 indirim sadece o markette

Son 2 yıldır etkili olan enflasyondan en çok etkilenen kırmızı et fiyatları dibi gördü. İndirim fırsatını gören vatandaşlar o markete akın ediyor. Yüzde 45 oranındaki kırmızı et indirimi ile birlikte buzluklar bayram edecek.

İNDİRİM 1 HAFTA SÜRECEK

İndirimli ürünler ve listeler ile dikkat çeken market zincirinden, kırmızı et fiyatlarında dev indirim paylaşıldı. Milyonlarca vatandaşın merakla beklediği kırmızı et indirime büyük ilgi görülüyor. Market zincirleri tarafından peş peşe duyurulan indirimler hem beyaz et hem de kırmızı etleri kapsıyor. Kampanyanın 1 hafta kadar sürmesi hedefleniyor.

Migros marketler zinciri tarafından başlatılan indirim sonrasında, tüketiciler kırmızı et sırasına girdi. Kilo kilo aldıkları kırmızı eti poşetleyerek buzluklara ya da derin donduruculara atıyorlar. İndirimi sadece kırmızı et değil tavuk etlerinde de geçerli olduğu paylaşıldı.

KIRMIZI ET İNDİRİMİ

Et fiyatlarında başlayan büyük indirimin ardından yeni fiyatlar paylaşıldı. Dana but sotelik etin kilosu yeni fiyatıyla 391,41 TL'den satılıyor. Hindi dilimli göğüs fiyatı ise 119.90 TL'ye gerilerken, but aromalı kebab etinin fiyatı ise 474,90 TL olarak paylaşıldı.

BEYAZ ET İNDİRİMİ

Migros tarafından paylaşılan indirimler beyaz et ürünlerini de kapsıyor. İndirim sonrasında Banvit tavuk baget 67,12 TL fiyat ile raflarda yerini aldı. Polonez dana kasap sucuk ise 59 TL, dana hamburger köftesi 330 gram 93,42 TL, Tekirdağ köfte 300 gram 112,90 TL etiketler ile yerini aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet