Yeni evlenecek çiftlere müjde! Erdoğan faizsiz kredi detaylarını açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni evlenecek çiftler için verilecek faizsiz kredinin detaylarını paylaştı. Erdoğan yaptığı açıklamalarda ''Yeni evlenen çiftlere faizsiz kredi imkanı sunacağız. Aile ve Gençlik Bankası bu uygulamayı pilot proje olarak deprem bölgesinde başlatacağız" ifadelerinde bulundu.

Yayınlanma:
Yeni evlenecek çiftlere müjde! Erdoğan faizsiz kredi detaylarını açıkladı

Seçimlerde verilen vaatler ülke gündeminde konu oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarıyla birlikte detaylar duyuruldu. Kabine Toplantısının ardından gelen açıklamaların sonucunda, evlilik düşünen çiftlere seslendi. Yeni evlenen çiftlere verilecek olan faizsiz kredi müjdesinin paylaştı. Belirtilen projenin ilk olarak o illerde yapılacağını açıkladı.

EVLENECEK ÇİFTLERE FAİZSİZ KREDİ

Evlilik düşünen çiftlere dair müjdeli haber geldi. Uzun zamandır merakla beklenen, yeni evlenen çiftlere faizsiz evlilik kredisi detayları belli oldu. Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, vaatlerinin ilk o illerde başlayacağını açıkladı.

Evlenecek olan çiftleri ekonomik anlamda destekleyeceğini belirten Erdoğan, telefon ve bilgisayar vaadinin ardından faizsiz evlilik kredisine dair paylaşım yaptı.

f69xujjwiakj4hc.jpg

PİLOT PROJE O BÖLGEDEN BAŞLAYACAK

Evlenecek çiftlerin ekonomik anlamda desteklenmesi gerektiğini savunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, faizsiz evlilik kredisini duyurdu. Evliliklerin sağlam temeller üzerinde inşa edilmesi amacıyla projelerin tamamlandığını açıkladı.

İlerleyen dönemlerde Aile ve Gençli Bankası'na dair kanun teklifini Meclis'e sunulacağını belirten Erdoğan, "Doğalgaz, petrol, madenlerden elde edilen devlet gelirlerinin bir kısmını buraya aktaracağız. Öncelikle aile ve gençlere yönelik pilot projeleri hayata geçirecek ve sonrasında yaygınlaştıracağız. Yeni evlenen çiftlere faizsiz kredi imkanı sunacağız. Aile ve Gençlik Bankası bu uygulamayı pilot proje olarak deprem bölgesinde başlatacağız" açıklamalarında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet