Alanyalı Gençlerden Off-Road Pistine Tam Not

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in gençlere söz verdiği drift ve Off-Road pisti yarın açılıyor. Pisti bir gün önceden test eden gençler alana tam not verdi.

Yayınlanma:
Alanyalı Gençlerden Off-Road Pistine Tam Not

Alanya'da drift ve Off-Road tutkunları için inşa edilen pist yarın hizmete açılıyor. Pisti test eden gençler pistten ve imkanlardan oldukça memnun kaldıklarını dile getirdiler.

Alanya'da heyecanla beklenen drift ve Off-Road pisti yarın hizmete açılıyor. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in seçim vaatleri arasında yer alan pist, Konaklı Mahallesi'nde inşa edildi. Pisti bir gün önceden test eden Off-Road tutkunları, pistin ve imkanların oldukça güzel olduğunu ve Alanya'ya değer katacağını söylediler.

Gençler Pistten Memnun

Pisti test eden Off-Road kulübü kurucularından Adil Müftüoğlu, "Pistin yapımından dolayı Başkan Yücel'e teşekkür ederiz. Alanya'da böyle bir pistin olması çok güzel. Pistin hem drift hem de Off-Road için uygun olması çok iyi. Alanya'ya değer katacak bir pist. Gençler bu pistte güzel vakit geçirecekler" dedi.

Off-Road araçları üreten Çınar 4x4 Garaj'ın Sahibi Hayri Efe Çınar ise "Pistin yapımında emeği geçen herkese teşekkür ederim. Pist çok güzel ve keyifli. Alanya'ya yakışır bir pist olmuş. Hem drift hem de Off-Road için ideal bir pist. Gençler bu pistte güvenli bir şekilde sürüş yapabilecekler" diye konuştu.

Pisti test eden gençler de pistten ve imkanlardan oldukça memnun kaldıklarını dile getirdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet