Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Siyasi Arenada Rekabet Artıyor

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı için hem CHP'den Muhittin Böcek ve Ümit Uysal hem de AK Parti'den Hakan Tütüncü ve Menderes Türel'in adaylık ihtimalleri gündemde. 2024 yerel seçimlerine doğru siyasi hareketlilik artıyor.

Yayınlanma:
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Siyasi Arenada Rekabet Artıyor

BÖCEK: TEREDDÜTTÜM YOK!
2024 yerel seçimlerine 4 ay kala Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adayları ortaya çıkmaya başladı. Tekrar aday gösterilip gösterilmeyeceği henüz belli olmayan CHP’li Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, adaylığı ile ilgili tereddüttü olmadığını resmi olarak adaylığının açıklanacağı günü beklediğini söyledi.
CHP’DEN UYSAL BAŞVURU YAPTI
PİAR Araştırma’nın Kasım raporundaki sonuçlara göre Antalyalıların yüzde 54’ünün başarısız bulduğu Böcek, yeniden aday olmayı beklerken Muratpaşa Belediye Başkanı CHP’li Ümit Uysal, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusu yaptı. Muratpaşa’da oylarını her seçim artıran Uysal, aday adaylığı için “Her şey insanlarımız, Antalya'mız için, Türkiye'miz için, her şey daha iyisi için” dedi.
AK PARTİ’DE ADAY TÜTÜNCÜ MÜ?
AK Parti’de ise Kepez Belediye Başkanı ve Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı Hakan Tütüncü’nün ismi uzun zamandır Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için geçiyor. Tütüncü ismi konuşulurken eski Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım adaylık mesajı olarak yorumlandı.

cd5ab876-eb6b-42ea-9587-0e77cfb967ca.webp

TÜREL’DEN YENİDEN ADAYLIK MESAJI!
Antalya’da 2004-2009 ile 2014-2019 yıllarında Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Türel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “2004-2009 Antalya kazandı, 2014-2019 Antalya kazandı, 2024-2029 yine Antalya kazansın” ifadelerin bulundu. Antalya’da son beş seçimdir belediyeyi bir dönem CHP, bir dönem AK Parti kazanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet