Antalya'yı arafta bıraktı! Teleferik kazasında yeni detay

Arafta Sorular Programı Sunucusu ve Star Gazetesi Yazarı Esra Elönü Antalya'da yaşanan trajik teleferik kazasına yönelik çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma:
Antalya'yı arafta bıraktı! Teleferik kazasında yeni detay

Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde meydana gelen ve Türkiye'nin gündemine oturan teleferik faciasının yankıları hala sürüyor ve yeni detaylar gelmeye devam ediyor.

5 KİŞİ TUTUKLANMIŞTI

Bir kişinin ölümüyle sonuçlanan teleferik faciasında ilgililerin aralarında CHP'li Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün de bulunduğu beş kişi tutuklanmıştı.

ESRA ELÖNÜ'NDEN SKANDAL İDDİA

Teleferik kazasının can kaybıyla sonuçlanmasının ardından sorumlular bir bir ortaya çıkartılırken bir iddia da Arafta Sorular Programı Sunucusu ve Star Gazetesi Yazarı Esra Elönü'nden geldi.

SERTİFİKASIZ ÇALIŞMA İZNİ SKANDALI

Esra Elönü Antalya'da meydana gelen teleferik kazasına yönelik sosyal medya hesabından paylaşım yaparak "Antalya’daki 'Teleferik Kazası 'na ilişkin bilirkişi raporunda, bakım onarım ve teknik hizmetlerden sorumlu Mega Tower AŞ çalışanları S.K., K.K. ve O.K isimli çalışanların ustalık ve mesleki yeterlilik sertifikaları olmamasına rağmen çalışmalarına izin verildiği ortaya çıktı" şeklinde ifadeler kullandı.

esra-elonu.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Keşfet