Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Başkanlık Seçimi İddialarını Yalanladı

Fenerbahçe'nin eski Başkanı Aziz Yıldırım, hakkında çıkan başkanlık seçimine müdahil olma haberlerini yalanlayarak, "Fenerbahçe’nin şu an bir başkan sorunu yoktur. Aksine, sükunete ihtiyacı vardır" dedi.

Yayınlanma:
Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Başkanlık Seçimi İddialarını Yalanladı

Fenerbahçe'nin eski Başkanı Aziz Yıldırım, başkanlık seçimi iddialarıyla ilgili net bir açıklama yaptı. Sadettin Saran'ın listesinde yer alıp almadığına dair çıkan haberlere cevap veren Yıldırım, böyle bir planlama içinde olmadığını vurguladı.

Yıldırım'ın İddialara Net Yanıtı

Sadettin Saran’ın listesinde adının geçmesiyle ilgili iddiaları yalanlayan Yıldırım, "Bugün şahsım hakkında ortaya atılan, Fenerbahçe’nin başkanlık seçimine müdahil olma kararı aldığım ve Sadettin Saran’ın listesinde yer alan bazı isimlerle görüştüğüm yönündeki iddiaların tümü yalandır" şeklinde konuştu.

Başkanlık İle İlgili Herhangi Bir Çalışması Olmadığını Belirtti

Başkanlık seçimine dair herhangi bir çalışmasının olmadığını vurgulayan Yıldırım, "Benim şu an için Fenerbahçe başkanlığıyla ilgili herhangi bir çalışmam olmadığı gibi, Sadettin Saran’ın listesinde yer alan hiç kimseyle de ben irtibat kurmadım. Yalnızca Saran’ın listesinde yer almayı planlayan 1 kişi, benim görüşlerimi dinlemek istedi ve ben de birkaç kişinin huzurunda kendisiyle düşüncelerimi paylaştım. Fenerbahçe’nin şu an bir başkan sorunu yoktur. Aksine, sükunete ihtiyacı vardır."

Yalan Haberlere İtibar Edilmemesi Gerektiğini İfade Etti

İsmi üzerinden yapılan yalan haberlerle ilgili olarak Yıldırım, "İsmim üzerinden yapılan bu tip yalan haberlerle prim yapılmaktadır. Ben herhangi bir planlama içerisinde olursam, bunu bizzat kamuoyuyla paylaşırım. Şahsımın yaptığı bilgilendirmeler dışında yapılan bu tür yalan haberlere itibar edilmemesini rica ederim."

Sonuç ve Gelecek Hakkında Net Duruş

Aziz Yıldırım'ın bu açıklamaları, Fenerbahçe camiasında başkanlık seçimiyle ilgili spekülasyonlara net bir yanıt olarak değerlendirildi. Yıldırım'ın gelecekteki planları hakkında net bir açıklama yapmaması ise merak konusu olmayı sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet