CHP Lideri Özel, Kadın Kolları MYK Üyeleriyle Toplantıda

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Aylin Nazlıaka başkanlığında Kadın Kolları MYK üyeleriyle bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantının ana gündemi, kadın kollarının çalışmaları ve yaklaşan yerel seçimler oldu.

Yayınlanma:
CHP Lideri Özel, Kadın Kolları MYK Üyeleriyle Toplantıda

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Genel Başkan Yardımcısı ve Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka'nın önderliğinde, Kadın Kolları Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyeleriyle bir toplantı düzenledi. CHP Genel Merkezi'nde gerçekleşen toplantıda, kadın kollarının çalışmaları ve yaklaşan yerel seçimler ele alındı.

Kadın Kollarının Faaliyetleri ve Yerel Seçim Hazırlıkları

Toplantıda, Kadın Kolları MYK üyeleri, yürüttükleri çalışmaları aktardı ve yerel seçimlere yönelik sorumlu oldukları iller hakkında Özel'e bilgi verdiler. Kadın Kollarının örgütlenme çalışmaları, yeni üye kazanımları ve çeşitli projeleri gündeme geldi.

Tüzük Değişikliği ve Kadın Kollarının Eğitim Faaliyetleri

Özel, toplantıda, tüzükte yapılması planlanan değişikliklere ilişkin konuştu. Tüzükteki değişiklikle Kadın Kolları ve Gençlik Kolları başkanlarının MYK'nin doğal üyesi olacağını, ancak oy kullanma haklarının olmadığını belirtti. Bu durumun değiştirilerek, başkanların oy kullanma hakkı kazanmalarının öncelikleri arasında olduğunu vurguladı. Nazlıaka ise, Kadın Kollarına yönelik SWOT analizi sunumu yaparak, örgütlenme çalışmalarının güçlü yönlerini ve çeşitli projeleri anlattı. "Demir Leblebi Sohbetleri" gibi eğitim etkinlikleri ve "YaşamHak" projesi gibi kadına yönelik şiddetle mücadele çalışmaları da toplantının önemli konuları arasında yer aldı. Nazlıaka'nın aktardığına göre, partinin kadın temsil oranı artırılmış ve kadın kollarının görünürlüğü güçlendirilmişti. Özel, Kadın Kollarının çabalarını takdirle karşıladığını ve teşekkür ettiğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet