Elverişsiz Hava Nedeniyle BUDO Seferlerinde İptaller

Marmara Bölgesi'nde etkili olan olumsuz hava koşulları, Bursa Deniz Otobüsleri'nin (BUDO) bugünkü bazı seferlerini iptal etti. İptal edilen seferler arasında Bursa-İstanbul güzergahında yer alan bir dizi sefer bulunuyor.

Yayınlanma:
Elverişsiz Hava Nedeniyle BUDO Seferlerinde İptaller

Marmara Bölgesi'nde hüküm süren kötü hava koşulları, BUDO'nun günlük seferlerini etkiledi. Bugün gerçekleştirilmesi planlanan ve Marmara Denizi üzerinden Bursa ile İstanbul arasında yapılacak olan bazı seferler iptal edildi. BUDO tarafından duyurulan iptal edilen seferler arasında şu rotalar bulunuyor:

  • 07.00 Bursa (Mudanya) - İstanbul (Eminönü/Sirkeci)
  • 08.00 İstanbul (Eminönü/Sirkeci) - Bursa (Mudanya)
  • 09.30 Bursa (Mudanya) - İstanbul (Eminönü/Sirkeci)
  • 09.30 Bursa (Mudanya) - Armutlu (İhlas)
  • 10.00 Armutlu (İhlas) - İstanbul (Eminönü/Sirkeci)
  • 10.30 İstanbul (Eminönü/Sirkeci) - Bursa (Mudanya)

Hava koşullarındaki olumsuz değişimler nedeniyle, özellikle deniz ulaşımında riskleri minimize etmek amacıyla BUDO'nun bu kararı aldığı açıklandı. Güvenlik kaygılarıyla alınan bu karar, seyahat edecek olan yolcuların mağduriyetini önlemek için yapıldı.

BUDO yetkilileri, iptal edilen seferler için yolculara bilgilendirme yapacaklarını ve alternatif çözümler sunacaklarını belirttiler. Şirket, yolcuların seyahat planlarını yeniden düzenlemelerine yardımcı olmak için gerekli kolaylıkları sağlamaya çalışacaklarını vurguladı. Bu süreçte seyahat edecek olan vatandaşlar da güncel duyuruları takip etmeleri konusunda uyarıldılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet