Gökçeada ve Bozcaada Feribot Seferleri, Olumsuz Hava Şartları Sebebiyle İptal Edildi

Beklenen olumsuz hava koşulları sebebiyle, Çanakkale'de Gökçeada ve Bozcaada hatlarında yapılması planlanan bazı feribot seferleri iptal edildi. GESTAŞ tarafından yapılan açıklamaya göre, iptal edilen seferler ve diğer tarife bilgileri duyuruldu.

Yayınlanma:
Gökçeada ve Bozcaada Feribot Seferleri, Olumsuz Hava Şartları Sebebiyle İptal Edildi

Çanakkale'de yaşanacak olumsuz hava şartları nedeniyle, bölgedeki bazı feribot seferlerinin gerçekleştirilemeyeceği bildirildi. Çanakkale Boğazı ve adalar hattında ulaşım sağlayan GESTAŞ Deniz Ulaşım AŞ, bu konuda bir açıklama yaptı.

İptal Edilen Feribot Seferleri

Yapılan açıklamada, Gökçeada'dan Kabatepe'ye 07.00, Kabatepe'den Gökçeada'ya 05.00 ve 09.00, Bozcaada'dan Geyikli'ye 07.00, Geyikli'den Bozcaada'ya 08.00 saatlerinde planlanan feribot seferlerinin iptal edildiği belirtildi. Bu iptaller, hava koşullarının seferlerin güvenli bir şekilde yapılmasını engellemesi nedeniyle alınan bir önlem olarak açıklandı.

Diğer Seferler ve Önceki Günün İptalleri

Aynı açıklamada, tarifedeki diğer feribot seferlerinin ise planlandığı gibi saatinde yapılacağı ifade edildi. Bu, yolcular için diğer sefer alternatiflerinin halen geçerli olduğunu gösteriyor. Ayrıca, Kabatepe-Gökçeada ve Geyikli-Bozcaada arabalı vapur hatlarında, olumsuz hava koşulları nedeniyle önceki günün tüm seferlerinin de iptal edildiği belirtildi. Bu durum, hava koşullarının bölgedeki deniz ulaşımını ciddi şekilde etkilediğinin bir göstergesi olarak kabul ediliyor. Yolcuların planlarını bu iptaller doğrultusunda düzenlemeleri gerekebilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet