İstanbul'da İETT Otobüsü Yaya Çarptı

İstanbul Sancaktepe'de Yenidoğan Peron Amirliği'nde meydana gelen kaza, Yenidoğan-Kadıköy hattında sefer yapan İETT otobüsünün peronlara girmeye çalışırken yolun karşısına geçmeye çalışan bir kadına çarpmasıyla gerçekleşti. Olay sonucunda kadın, olay yerinde yaşamını yitirdi. Şoför gözaltına alındı ve inceleme başlatıldı.

Yayınlanma:
İstanbul'da İETT Otobüsü Yaya Çarptı

İstanbul'un Sancaktepe ilçesindeki Yenidoğan Peron Amirliği'nde meydana gelen kaza, Yenidoğan-Kadıköy hattında sefer yapan bir İETT otobüsünün trajik bir olaya sebep oldu. Otobüs, peronlara girmeye çalışırken yolun karşısına geçmeye çalışan Saliha A.'ya çarptı.

Olayın ardından itfaiye, polis ve sağlık ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri Saliha A.'nın otobüsün altından çıkartıp müdahale etti ancak ne yazık ki olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi. Kadının cansız bedeni, ambulansla hastane morguna kaldırıldı.

ŞOFÖR GÖZALTINDA, SORUŞTURMA SÜRÜYOR

İETT şoförü Sadettin Bilgiç, gözaltına alındı ve olayla ilgili inceleme başlatıldı. Görgü tanıklarından Talha Uymaz, "Kadın yolun karşısına geçecekti. Kadın birden durdu. Geri gidemedi. Otobüs frene bastı ama duramadı" şeklinde bir ifade verdi.

Kaza, şehir içi ulaşımın önemli bir ayağı olan İETT otobüsleriyle ilgili güvenlik ve trafik kurallarının gözden geçirilmesi gerekliliğini bir kez daha gündeme getirdi. Olayla ilgili detaylı soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet