İstanbul'da Şiddetli Yağış ve Fırtına: İBB Ekipleri Alarmda!

İstanbul'da sabah saatlerinde başlayan yağış, zamanla fırtına ve şiddetli sağanak yağmura dönüştü. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, kentin yaşadığı olumsuz hava koşullarıyla ilgili açıklama yaparak, İBB ekiplerinin 5.045 personel, 2.104 araç ve iş makinesiyle duruma müdahale ettiğini belirtti. Yağışın yarın akşama kadar devam etmesi bekleniyor.

Yayınlanma:
İstanbul'da Şiddetli Yağış ve Fırtına: İBB Ekipleri Alarmda!

İstanbul'da bugün sabah saatlerinde başlayan yağış, şiddetli fırtına ve yoğun sağanak yağmura dönüştü. Bu durum üzerine İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, kentin yaşadığı olumsuz hava koşullarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. İmamoğlu, İBB ekiplerinin 5.045 personel, 2.104 araç ve iş makinesiyle duruma müdahale ettiğini duyurdu. Yağışın yarın akşama kadar devam etmesinin beklendiğini ifade etti. İstanbul genelinde alınan önlemler ve ekiplerin aktif müdahalesi ile olumsuzlukların önlenmeye çalışıldığı vurgulandı.

Yağış ve fırtınanın yarın akşama kadar sürmesi beklendiğinin altını çizen İmamoğlu'nun açıklaması şöyle:

"Fırtına ve kuvvetli sağanak yağış nedeniyle teyakkuzda olan İBB ekiplerimiz 5.045 personel, 2.104 araç ve iş makinesi ile yaşanan olumsuzluklara müdahale ediyor. Yağış ve fırtınanın yarın akşama kadar sürmesi bekleniyor. Tüm ekiplerimiz sahada."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet