Manisa ve İzmir'de İnternet Dolandırıcılığı Operasyonu: 4 Kişi Tutuklandı

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün yürüttüğü operasyonda, internet üzerinden sahte ilanlar vererek dolandırıcılık yaptıkları iddia edilen 7 şüpheliden 4'ü tutuklandı. Operasyon, Manisa ve İzmir'de eş zamanlı olarak gerçekleştirildi.

Yayınlanma:
Manisa ve İzmir'de İnternet Dolandırıcılığı Operasyonu: 4 Kişi Tutuklandı

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen bir soruşturma kapsamında, internet üzerinden sahte ilanlar vererek dolandırıcılık yapmakla suçlanan 7 kişiye yönelik yakalama kararı çıkarıldı. Bu kapsamda Manisa'nın Alaşehir ilçesi ve İzmir'de eş zamanlı operasyonlar düzenlendi. Operasyon sonucu 7 şüpheli gözaltına alındı.

Tutuklamalar ve Serbest Bırakılan Şüpheliler

Operasyonda yakalanan şüphelilerden 3'ü ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Diğer 4 şüpheli ise Salihli Adliyesi'ne sevk edildi.

E.D.O. (30), A.Y. (53), A.S. (43) ve H.N.Ç (26) isimli şüpheliler, adliyeye çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bu operasyon, internet üzerinden gerçekleştirilen dolandırıcılık faaliyetlerine karşı yapılan etkin mücadeleyi gösteriyor ve diğer suçlulara karşı caydırıcı bir mesaj olarak değerlendiriliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet