Muhittin Böcek, Alanya'ya Yapılan 2 Milyar 781 Milyon TL'lik Yatırımı Duyurdu

Alanya'da gerçekleştirilen CHP Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışında konuşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Alanya'ya yapılan yatırım miktarını 2 milyar 781 milyon TL olarak açıkladı. Böcek, verilen sözlerin ötesinde hizmet sunmaya devam ettiklerini vurguladı.

Yayınlanma:
Muhittin Böcek, Alanya'ya Yapılan 2 Milyar 781 Milyon TL'lik Yatırımı Duyurdu

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Alanya Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışı, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in katılımıyla gerçekleşti. Açılışta konuşan Başkan Böcek, Alanya'ya yapılan yatırımlar hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Alanya'ya Rekor Yatırım

Muhittin Böcek, "Ne söz verdiysek fazlasını yapmaya devam ediyoruz. Milletin parasını millete harcıyoruz" diyerek, Alanya'ya yapılan yatırımların miktarını 2 milyar 781 milyon TL olarak ifade etti. Bu açıklama, Alanya'ya yapılan yatırımların boyutunu ve Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin bu bölgeye verdiği önemi gözler önüne serdi.

Başkan Böcek'in vurguladığı gibi, yapılan yatırımların amacı, Alanya'nın ihtiyaç duyduğu alanlarda gelişim sağlamak ve bölge halkının yaşam kalitesini artırmaktır. Bu yatırımlar, Alanya'nın altyapısından sosyal hizmetlere, ulaşımdan çevre projelerine kadar geniş bir yelpazeyi kapsıyor.

Alanya halkı ve ziyaretçileri için önemli iyileştirmeler ve yenilikler sunan bu yatırımlar, aynı zamanda yerel ekonomiye de katkıda bulunarak bölgenin kalkınmasını destekliyor. Muhittin Böcek'in liderliğindeki Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya'ya yapılan bu rekor yatırımla, halkın ihtiyaç ve beklentilerine yönelik çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet