Somali Cumhurbaşkanının Oğluna Yurt Dışı Çıkış Yasağı

Fatih'te, motokurye Yunus Emre Göçer'e çarparak ölümüne neden olan Somali uyruklu sürücü Hassan Sheikh Mohamud hakkında yurt dışına çıkış yasağı getirildi. Sürücünün Somali Cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mahmud'un oğlu olduğu belirlendi ve İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı kazanın kusur durumunu belirlemek üzere bilirkişiye başvurdu.

Yayınlanma:
Somali Cumhurbaşkanının Oğluna Yurt Dışı Çıkış Yasağı

Fatih'te meydana gelen trafik kazası, motokurye Yunus Emre Göçer'in trajik ölümüyle sonuçlandı. Kazanın ardından yürütülen soruşturma kapsamında, kaza sırasında aracı kullanan ve Somali Cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mahmud'un oğlu olduğu tespit edilen Hassan Sheikh Mohamud, gözaltına alındı ve daha sonra serbest bırakıldı.

Kaza Sonrası Soruşturma ve Yurt Dışı Yasağı

30 Kasım'da Avrasya Tüneli'nin Aksaray çıkışında gerçekleşen kaza sonrasında başlatılan soruşturma çerçevesinde, Hassan Sheikh Mohamud hakkında yurt dışına çıkış yasağı getirildi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, kazada sürücünün kusur durumunu tespit etmek için dosyayı bilirkişiye gönderme kararı aldı.

Motokurye Göçer'in Ölümü ve Sonrasında Yaşananlar

Kazada ağır yaralanan Yunus Emre Göçer, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kazanın ardından Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi önünde toplanan motokuryeler, sürücünün serbest bırakılmasına tepki göstererek bir basın açıklaması yaptı. Göçer'in ölümü ve kazanın ardından yaşananlar, toplumda büyük üzüntü ve tepkiye neden oldu. Bu olay, trafik güvenliği ve yaya hakları konusunda ciddi soruları da gündeme getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet