Taylor Swift, TIME Dergisi Tarafından Yılın Kişisi Seçildi

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Taylor Swift, TIME dergisinin prestijli 'Yılın Kişisi' ödülünü kazandı. Swift, medya ve eğlence sektöründe önemli başarılar elde etmesi ve küresel etkisiyle bu unvanı aldı.

Yayınlanma:
Taylor Swift, TIME Dergisi Tarafından Yılın Kişisi Seçildi

ABD merkezli TIME dergisinin her yıl verdiği prestijli 'yılın kişisi' ödülünü bu yıl şarkıcı ve oyuncu Taylor Swift kazandı. 1927 yılından beri her yıl verilen bu ödülde, Swift, Forbes'un "En Güçlü Kadınlar" listesinde de beşinci sırada yer alıyor. Ayrıca, medya ve eğlence alanında uzman editör ve yazarlar tarafından hazırlanan pek çok listede birinci sırada bulunuyor.

TIME Editöründen Swift'e Övgü ve Swift'in Açıklamaları

TIME dergisi editörü Sam Jacobs, ödülün Swift'e verilmesiyle ilgili, "Çok sayıda kurumun başarısız olduğu bölünmüş bir dünyada, Taylor Swift sınırları aşmanın ve bir ışık kaynağı olmanın bir yolunu buldu" ifadelerini kullandı. Jacobs ayrıca, Swift'in başarısının sadece şansa bağlı olmadığını, yetenek ve gücünün altını çizdi.

gettyimages-1463460814-286d8f0f5acc46af8e1f40010327bc5b.jpeg

Swift ise ödülle ilgili, "Kariyerimde 20 yıl boyunca iniş çıkışlar yaşadım. Bana bir taç verildi ve daha sonra geri alındı. 33 yaşımda bu ünvana layık görülmeyi kariyerimde büyük bir dönüm noktası olarak görüyorum" şeklinde konuştu. TIME Dergisi geçen sene yılın kişisi olarak Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski'yi seçmişti. Bu ödül, Swift'in kariyerindeki önemli başarıları ve küresel etkisini simgeliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet