TBMM'de Bütçe Görüşmeleri Ziyaretçilere Kapalı Olacak

TBMM Genel Kurulu, 11-24 Aralık tarihleri arasında 2024 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi ve 2022 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Teklifi'nin görüşülmesi için toplanacak. Bu süreçte TBMM'ye ziyaretçi alınmayacak.

Yayınlanma:
TBMM'de Bütçe Görüşmeleri Ziyaretçilere Kapalı Olacak

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) önemli bir dönem başlıyor. 11 Aralık Pazartesi gününden itibaren başlayacak ve 24 Aralık'a kadar sürecek bütçe görüşmeleri için TBMM Genel Kurulu toplanacak. Bu süre zarfında TBMM'ye ziyaretçi alınmayacağı duyuruldu.

Görüşmelerin Detayları

TBMM Genel Sekreterliği tarafından milletvekillerine gönderilen duyuruda, Genel Kurul'un pazartesi günü saat 12.00'de ve diğer günler ise saat 11.00'de çalışmalarına başlayacağı belirtildi. Görüşmeler, günlük programın tamamlanmasına kadar devam edecek.

Ziyaretçi ve Araç Girişine Kısıtlama

Duyuruda, milletvekillerinin bütçe görüşmeleri süresince Genel Kurul çalışmalarına etkin bir şekilde katılabilmeleri için TBMM'ye görevliler dışında ziyaretçi ve araç girişi yapılmayacağı kaydedildi. Bu kısıtlama, 2024 yılı bütçe görüşmelerinin yoğun ve önemli bir süreç olduğunun göstergesi olarak değerlendiriliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet