Alanya kırsalında yol bakım ve onarım çalışması

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, Alanya’da kırsal mahalle ile yaylalarda yol bakım, onarım ve asfalt çalışmalarını sürdürüyor.Vatandaşların daha konforlu bir şekilde ulaşımlarını...

Yayınlanma:
Alanya kırsalında yol bakım ve onarım çalışması

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, Alanya’da kırsal mahalle ile yaylalarda yol bakım, onarım ve asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

Vatandaşların daha konforlu bir şekilde ulaşımlarını sağlamak için Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan çalışmalar belirlenen program dahilinde gerçekleştiriliyor. Alanya’da kış döneminde bakım onarım ve alt yapısı tamamlanan Gümüşkavak Mahallesi yolunun giriş kısmında asfalt çalışması yapıldı. Çalışmanın tamamlanmasıyla birlikte mahalle girişi daha konforlu hale getirildi.

TAŞATAN KÖPRÜLÜ YOLUNA BAKIM

Alanya ve Gündoğmuş sakinlerinin kullandığı Taşatan Köprülü yolunda heyelan nedeniyle göçük meydana gelen bölümünde kırsal alan ekipleri çalışma yaptı. Yolda dolgu çalışmalarının ardından silindir ile yol sıkıştırıldı ve asfalt dökümü yapıldı. Şarampol temizliği de yapılan yol vatandaşın kullanımına açıldı. Bu arada Burçaklar Mahallesi yolunda heyelan nedeniyle sürekli toprak kayması olan bölgeye Büyükşehir ekipleri tarafından 35 metrekare taş duvar çalışması yapıldı. Duvarın tamamlanmasıyla birlikte yol daha güvenli hale geldi.

YAYLA YOLLARINA BAKIM

Diğer yandan mahalle yollarının yanı sıra yaz döneminde yayla yollarında da bakım onarım ve şarampol açma çalışmaları gerçekleştiriliyor. Kargıcak, Keşefli ve Gevne Yayla yollarında da yol bakım ve onarımlarıyla şarampol açma ve temizleme çalışması yapıldı. Yolun bozuk olan kısımları da greyderle düzeltildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet