Acun Ilıcalı'nın serveti şimdi de İngiliz basınına taşındı!

Acun Ilıcalı'nın serveti Türkiye gündeminden sonra dünya gündemine de taşındı. İngiliz basınında Ilıcalı'nın şirketi Acun Medya’nın 2022 yılında İngiliz futbol kulübü Hull City’nin yüzde 100’ünü Mısırlı iş insanı Assem Allam’dan satın aldığı belirtilirken Acun Ilıcalı'nın servetinin 100 milyon dolar olduğunu iddia edildi.

Yayınlanma:
Acun Ilıcalı'nın serveti şimdi de İngiliz basınına taşındı!

Ünlü televizyoncu ve iş insanı Acun Ilıcalı’nın kazandığı para Türkiye’de hep merak konusu olurken, bu merak İngiltere’ye de sıçradı. Acun Medya grubu ile Exxen platformunun kurucusu, TV8 ve TV8 buçuk kanallarının sahibi Ilıcalı’nın serveti İngiliz basınında gündem oldu.

Acun Ilıcalı’nın muhabirlik ve sunuculuktan başlayıp medya patronluğuna kadar uzanan öyküsü, bugüne kadar pek çok belgesel ve programa konu oldu. Bu başarı, medyanın yakın takip ettiği konu haline gelirken, ünlü isim son 15 yıldır yapılan anketlerde Türkiye’nin en güvenilir 3 ismi arasında yer aldı.

2004 yılında kendi medya şirketi Acun Medya’yı kuran Acun Ilıcalı; Var mısın Yok musun?, Fear Factor, Survivor, Yetenek Sizsiniz, O Ses, MasterChef gibi birçok program formatının haklarını satın alarak Türk izleyicilerle buluşturdu. 2013 yılında TV8 kanalını bünyesine dahil eden Ilıcalı, kanalını en çok izlenen TV kanalları arasına sokmayı başardı.

Ünlü iş insanı medya dünyasında göğüslediği başarıyı futbola da taşıdı. 2022 yılında Championship ekiplerinden Hull City’i satın alarak İngiltere’de adından söz ettiren ve 2023 yılında ise Shelbourne FC’nin çoğunluk hisselerini satın alan Acun Ilıcalı’nın serveti İngiliz basınında gündem oldu.

Ekran Alıntısı

İNGİLİZ BASINI ACUN ILICALI’NIN SERVETİNİ AÇIKLADI

FLW’nin haberinde Acun Ilıcalı’nın şirketi Acun Medya’nın 2022 yılında İngiliz futbol kulübü Hull City’nin yüzde 100’ünü Mısırlı iş insanı Assem Allam’dan satın aldığı belirtildi. 54 yaşındaki Ilıcalı’nın net servetinin ise 100 milyon dolar olduğu iddia edildi.

Habere göre servetinin 61.14 milyon dolar olduğu, diğer akışlarla birlikte toplam servetinin yaklaşık 97,82 milyon dolardan 'fazla' olduğunu tahmin ediliyor.

TV8, TV8 ve Exxen kanallarının sahibi olan Acun Ilıcalı’nın yapımları 8 ayrı ülkede gösteriliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet