Afra Saraçoğlu'nun Cesur Paylaşımı Sosyal Medyayı İkiye Böldü!

Ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu, geçtiğimiz yıl 4 yıllık sevgilisi olan Mert Yazıcıoğlu'ndan ayrıldıktan sonra, Yalı Çapkını dizisindeki partneri Mert Ramazan Demir ile yeni bir aşka yelken açmıştı.

Yayınlanma:
Afra Saraçoğlu'nun Cesur Paylaşımı Sosyal Medyayı İkiye Böldü!

Tatil döneminde dudak dudağa yakalanan ikilinin mutluluğu gözlerden kaçmıyordu. Ancak son günlerde ayrıldıkları yönündeki haberler magazin gündemine bomba gibi düştü. Şimdi ise Saraçoğlu, cesur paylaşımları ile gündemde.

Ünlü oyuncunun her paylaşım başına 250 bin TL kazandığı söylentileri de magazin dünyasını salladı. Instagram platformunda 8,2 milyon takipçisi bulunan Saraçoğlu'nun bu kazancı adeta dudak uçuklattı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da adından sıkça söz ettiren Afra Saraçoğlu, son paylaşımıyla bir kez daha gündemde. Ünlü oyuncu, sütyensiz bir şekilde çekilen pozunu paylaşarak sosyal medyayı adeta ikiye böldü. Kimi takipçileri cesur duruşunu överken, kimi takipçileri ise bu tarz paylaşımları eleştirdi.

O Poz İnsanları İkiye Böldü

"Yalı Çapkını" adlı dizide Seyran karakterine hayat veren başarılı oyuncu Afra Saraçoğlu, sadece kariyeriyle değil özel hayatıyla da sürekli gündemde. Geçtiğimiz yıl 4 yıllık ilişkisinin ardından Mert Yazıcıoğlu'yla yollarını ayıran Afra Saraçoğlu, dizi setindeki partneri Mert Ramazan Demir ile yeni bir aşka yelken açtı. Yaz mevsiminde dudak dudağa yakalandıkları tatil karesi, ikilinin aşkını kamuoyuna duyurmuştu. Ancak son günlerde ayrıldıkları yönündeki haberler, medyanın odak noktasına yerleşti.

afra-saracoglu-sutyensiz-pozlarini-yayinladi-ef51f648.webp

Afra Saraçoğlu, ayrılık söylentilerine karşı sessizliğini korurken, dikkatleri başka bir konuyla çekmeyi başardı. Ünlü oyuncunun her bir paylaşımından 250 bin TL kazandığına dair çıkan söylentiler magazin dünyasını salladı. Ayrıca "Yalı Çapkını" dizisindeki her bölüm için 500 bin TL ücret aldığı da konuşulanlar arasında. Bu kazançlar, Saraçoğlu'nun sadece oyunculuk yeteneğiyle değil, aynı zamanda popülerliğiyle de uyumlu bir şekilde yükseldiğini gösteriyor.

Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan ünlü isim, cesur bir paylaşımla dikkatleri üzerine çekti. Ünlü isim, sütyensiz bir şekilde giydiği ceketinin düğmelerini açarak verdiği pozunu Instagram'ın hikaye kısmında paylaştı. Kısa bir süre içinde bu paylaşım sosyal medyanın gündemi haline geldi ve birçok magazin hesabı ile fan sayfası tarafından da hızla paylaşıldı.

Binlerce yorum ve tepki alan bu fotoğraf, sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü. Bir kesim, Afra Saraçoğlu'nun cesur ve özgüvenli duruşunu takdir ederken, diğer bir kesim ise oyuncunun bu tarz iddialı paylaşımlarını eleştiren yorumlarla dikkat çekti. Bu olay, ünlü ismin takipçileri arasında da farklı düşüncelerin ve tartışmaların doğmasına neden oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet