Ali Köstekçi'den Hande Erçel'in oyunculuğuna "robot Sofia" göndermesi!

Hande Erçel'in gündeme konu olan oyunculuğu, "Bambaşka Biri" dizisiyle birçok eleştiriye maruz kaldı. Sosyal medyada viral olan sahneler günden güne değişiyor. Son olarak bu durumu Ali Köstekçi devraldı.

Yayınlanma:
Ali Köstekçi'den Hande Erçel'in oyunculuğuna "robot Sofia" göndermesi!

Oyunculuğuyla büyük ses getiren Hande Erçel, sosyal medyada alay konusu oldu. Sahneleri değerlendiren Ali Köstekçi, Hande Erçel'in oyunculuğunu işaret ederek, "Robot Sofia" göndermesinde bulundu. Sosyal medyada büyük beğeni toplayan videosu, Hande Erçel hayranlarını çileden çıkardı.

HANDE ERÇEL'İN OYUNCULUĞU GÜNDEME KONU OLDU

Güzelliği ve oyunculuğuyla dikkatleri üzerine çeken Hande Erçel, uzun zaman sonra yeniden kamera karşısına geçti. Fox TV ekranlarında yer alan Bambaşka Biri dizisinde yer alan güzel oyuncu, Leyla isimli karaktere hayat veriyor. Dizide rolü savcı olan Leyla'yı canlandıran Erçel, oyunculuğu ile sık sık eleştirilerin hedefinde yer alıyor.

Diziden kesitler alan seyirciler sosyal medya üzerinden paylaşımlarda bulunuyor. Dizi severleri ikiye bölen güzel oyuncuya hem destek mesajları hem de eleştiri mesajları yapılıyor. Paylaşılan iddialara göre, güzel oyuncu yaklaşık olarak 1 yıldır oyunculuk eğitimi aldığı söyleniyor.

ROBOT SOFİA GÖNDERMESİ

Sosyal medya hesabı üzerinden Hande Erçel'in oyunculuğunu değerlendiren Ali Köstekçi, esprileriyle güldürdü. Ali Köstekçi'nin "Sapien Project" isimli hesabında, Hande Erçel'in oyunculuğuna gönderme yaptı.

Son paylaşımında takipçilerini gülme krizlerine soktu. Repliklerine ve mimiklerine takılan Ali Köstekçi, "Robot Sofia burada mı? Onu koyalım!" sözleriyle yayınladığı video sosyal medyada viral oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet